сряда, март 09, 2022

Качествено пране на мокети в София

Качествената услуга, за пране на мокети е достъпна тук и сега с услугите на фирма "Видатекс". Ние сме символ на качествено пране на мокети в София.

Благодарим ви, че сте с нас в блогът на фирма за професионално почистване "Видатекс", където говорим за пране на мокети, професионално почистване, почистване на офиси и всичко останало от нашата дейност. Приятно четене.

Пране на мокети в София

пране на мокети в София
Мокетите в офиса или хотела са най-големият филтър на прах, алергени и други микроорганизми, които могат да бъдат редуцирани или напълно премахнати с регулярно специализирано почистване на мокети. За това и нашата услуга за пране на мокети в София е насочена към клиентите, които търсят качествена услуга без компромиси.

Ние от фирма „Видатекс“ усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда на Вашите служители или гости.

Още за професионалното пране на мокети

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката. Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).