понеделник, март 06, 2023

Гаражни врати Перник

Гаражни врати в Перник от българският производител фирма "Ник доор". Монтажите се извършват от екипи на фирмата, за най-високо качество.

Когато търсите гаражни врати в Перник, доверете се на производителят на български гаражни врати - фирма "Ник доор". Ние сме производител и предлагаме гаражни врати и охранителни ролетки с монтаж от наш екип от монтажници.

Изберете качествените алуминиеви гаражни врати от производителят. Ние сме български производител на гаражни врати, производствената база на фирмата се намира край Пловдив.

гаражни врати в Перник
Гаражни врати Перник

Предлагаме защитни ролетки и гаражни врати за търговски обекти, гаражи и други обекти. Изберете качествените и надеждни стоманени и алуминиеви гаражни врати от "Ник доор".

Предлагаме качествени гаражни врати с монтаж в град Перник, на конкурентни цени. Ние сме фирма „Ник доор“ – български производител на гаражни врати с гъвкава ценова политика и екипи за монтаж в цялата страна.

Стоманени ролетни врати

Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Гаражни врати в Перник с монтаж от фирма „Ник доор“ – с осигурени монтажи в Перник и цялата страна. Ние имаме конкурентни цени за произведените от нас гаражни врати.

Алуминиеви ролетни врати в Перник

Защо да изберете алуминиеви ролетни врати в Перник от фирма "Ник доор"? Макар че алуминият е добър проводник на топлина, алуминиевите врати осигуряват добра термоизолация!Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет.

Алуминият предоставя ниско ниво на шумапри отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя. Ние сме производител на алуминиеви гаражни врати, който извършва монтажи в цялата страна и град Перник.

Това се постига с пенополиуретановият пълнеж на ламелите (плоските плочки, които изграждат вратата). Освен това произведените от нас алуминиеви врати са с надеждни гумени уплътнения, тихи водачи и качествени четки.

Този материал е публикуван за първи път Тук в сайта на фирмата.