понеделник, април 18, 2022

Пране на мокети и професионално почистване

Пране на мокети и професионално почистване в София от фирма "Видатекс". Ние сме специалистите в почистването на мокети и пране на мокети.

Научете всичко важно за професионално почистване, което се предлага от фирмата, както и за нашата услуга, за пране на мокети в София.

Пране на мокети

Ние от фирма „Видатекс“ усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда на Вашите служители или гости.

Научете повече за Encapsulation метода на пране на мокети и защо е подходящ за твоя офис или хотел.

Как работи Encapsulation метода на пране на мокети?

Encapsulation метода на почистване е възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки.

Професионално почистване

пране на мокети
Ние се занимаваме с професионално почистване от над десет години. Ние във "Видатекс" сме перфекционисти и се стараем винаги да предоставим услуги на най-високо ниво. 

Доверете се на нас да се погрижим за мокета в офиса, хотела или ресторанта ви, изберете специалистите в професионално почистване в София. 

  1. Ние ще се уверим на първо място, че повече праховото замърсяване вече няма да е проблем.
  2. Ще се погрижим за всяка следа, петно и ще осигурим комфортна атмосфера за вашите гости и служители.
  3. Ще ви спестим пари, като удължим живота на мокета ви с до 5 години.
  4. Ще ви споделим нашият опит и знания за това, как да поддържаме мокета си с минимални усилия и дългосрочни резултати.

Запазете вашето безплатно демо почистване. Нашите приятели и дългосрочни клиенти вече го направиха:

ЧЕЗ България", "Суит Хотел София", "Гранд Хотел София", "Сентрал Парк Хотел София"  Скейл Фокус АД, Сентрал Парк Хотел София, "Уникредит Булбанк", "Народно Събрание на Република България" и още...

Във "Видатекс" нашите експерти работят с най-модерни машини и препарати, които нямат аналог на българския пазар. С тяхна помощ ние постигаме изключително качество при пране на мека мебел и пране на килими. Ние сме горди с това което правим, защото го правим добре.

Предлагаме качествено почистване на мокети и килими за бизнеса и за домашни условия. Вижте нашите цени за пране на мокети и килими.