вторник, август 20, 2024

Пране на мокети в офиси в София

Професионално пране на мокети в София от фирма за професионално почистване. Най-висок клас техника за почистване в комбинация с отлично мотивиран персонал е рецептата на фирма "Видатекс", за успех.

Макар и банална на пръв поглед, услугата за прена на мокети е важна част от поддържането на високо качество на работната среда в офис сградите в София.

Пране на мокети в офиси в София

Пране на мокети в офиси в София
За да постигнем отлично качество на услуга си за пране на мокети в София, ние предлагаме отлични условия - добре обучен и мотивиран персонал, който разполага с най-висок клас техника, за да предоставим отлично качество, за услуга си за пране на мокети в София.

А какво включва услугата ни за пране на мокети и какво предтавлява? Изразите пране на мокети и почистване на мокети се използват с почти едно и също значение в разговорния език, но има разлики. Заради различното ниво на замърсяване се използват различни методи.

Почистването на меки подови настилки включва: почистване на мокети и почистване на килими. "Видатекс" предлага почистване и пране на мокети и пране на килими за бизнеса и частни клиенти.

За пране на мокети в София при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокет? Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути). Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас.

В крак с модерните технологии за пране на мокети в София

Ние от фирма „Видатекс“ - водеща фирма за пране на мокети в София, усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда на Вашите служители или гости.

Encapsulation метода на почистване е възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки.

Гаражни врати с отлични цени в Плевен

Гаражни врати с отлично качество и разумни цени цени в Плевен, с високото качество на производителят. „Ник Доор“ е български производител на гаражни врати, а монтажите се извършват от квалифицирани фирмени екипи.

Нашето отлично качество, което предлагаме за гаражни врати в Плевен е на реномиран български производител. Предлагаме и редовни промоции – следете нашия сайт, за да се възползвате от промоционалните цени на гаражни, ролетни врати и/или оборудване за тях.

Гаражни врати с отлични цени в Плевен

Гаражни врати с отлични цени в Плевен
Представяме ви нашите български гаражни врати с отлични цени в Плевен от фирма „Ник Доор“, която е водещ български производител на решения за сигурността на дома и бизнеса. 

Ние сме специализирани в производството на висококачествени български гаражни врати с високо качество и отлични цени. Предлагаме монтаж в Плевен на гаражни врати, ролетни врати и охранителни ролетки, които гарантират оптимална защита и комфорт за нашите клиенти.

Нашите врати са изработени от висок клас алуминий и стомана, което гарантира тяхната здравина и дълготрайност. Използваме само най-добрите европейски компоненти, които осигуряват надеждност и безопасност във всеки момент.

Гаражни врати на фирмата, които предлагаме в Плевен са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни врати, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Като производител на всички видове врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Предлагаме пълна палитра от цветове, както и смесване както и комбинацията им, както е показано на видеото в дясно. Монтираме електрически мотори от най-висок клас, за вашето удобство и сигурност.

Екстри за гаражните врати

Всички видове гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части. Вижте цени за гаражни врати и елементите за тях.

Ние помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

Моля свържете се с нас по най-удобния за вас начин – по телефона или попълнете формата за запитвания.