неделя, април 07, 2019

Превоз на автомобили с платформа

Превоз на автомобили с платформа от Германия, Нидерландия, Белгия до България. Предлагаме и превоз на автомобили от България към Германия и ЕС.
Превоз на автомобили с платформа е услуга в помощ на автомобилистите. Услугата е особено популярна в САЩ и някои страни на ЕС. Позволява вие да пътувате удобно с влак или самолет, а вашият автомобил да пристигне удобно и безопасно.

превоз на коли с платформа
превоз на коли с платформа
 Превоз на автомобили с платформа от България до ЕС
Извършваме регулярен транспорт в двете посоки. При нас може да получите добри цени, за транспорт на автомобили с платформа от България до Германия, Нидерландия, Белгия. За други релации е нужно да се свържете с нас, за да уточним подробности и възможните варианти.
Предлагаме превоз на автомобили с платформа и застраховка на товара!
Цената за превоз на автомобили до България зависи от разстоянието от точката на товарене до точката за доставката.

Превоз с платформи за автомобили до България

Търсите изгодна цена за превоз на автомобили с платформа до България? Ако отправната точка е Германия, Белгия или Нидерландия, то сте на правилното място. kstrucks.bg осигурява конкурентни цени за транспорт на автомобилите.
При нас може да поръчате избран от Вас автомобил или камион.Ние ще посетим продавача, ще направим снимки на избрания автомобил, а след потвърждение от ваша страна ще извършим покупката.