петък, януари 27, 2023

Качествени ролетни врати

Качествени ролетни врати от български производител. Отлично съчетание на високо качество и отлична цена, за продукт произведен в България.

Когато търсите качествени ролетни врати, може да се спрете на българското качество от фирма "Ник доор" - ние предоставяме най-качествени услуги.

Ролетни врати с високо качество

ролетни врати с високо качество
Ние сме производител на ролетни врати с отлично качество, които получавате на български цени. Като производител на всички видове врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Гаражни вратите врати са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни врати, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Предлагаме пълна палитра от цветове, както и смесване както и комбинацията им, както е показано на видеото в дясно. Монтираме електрически мотори от най-висок клас, за вашето удобство и сигурност.