понеделник, юни 06, 2022

Гаражни врати от производителят фирма "Ник доор"

Гаражни врати с най-високото българско качество, с монтаж от производителят фирма "Ник доор" - най-добри цени и бърза доставка и монтаж.

Днес ще разкажем някои подробности, за предлаганите от нас гаражни врати, както и за нашите ролетни врати. Ролетни врати идва от там, че те са навити на ролетка ... вижте повече в текста.

Гаражни врати

гаражни врати
Гаражни вратите врати са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни щори, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Гаражните врати са най-голямото семейство на вратите. Названието гаражни врати се отнася за много типове: ролетни врати, плъзгащи врати, секционни врати. Ще разкажем на кратко за всеки от тези типове.

Като производител на всички видове врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Всички видове гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части. Вижте цени за гаражни врати и елементите за тях.

Ние помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

Какви са разликите между врати, които се задвижват електрически и такива които се задвижват ръчно?

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Ролетни врати

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се ролетни врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се ролетни врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.