понеделник, октомври 11, 2021

Полусухо пране на мокети в София

Полусухо пране на мокети в София от фирма за професионално почистване "Видатекс". Ние сме специалисти в прането на мокети в София.

Полусухото пране на мокети е нов за България метод, който бе внердрен от фирма "Видaатекс" още през 2019 година. Ние сме една от най-добрите фирми в бранша и можем да предложим чудесни условия за абонаментно пранеa на мокети в София.

Полусухо пране на мокети в София

пране на мокети в София
Методът за полусухо пране на мокети, който предлагаме в София има изключителни предимсва спрямо класичекото пране с екстракция.

Предвид факта, че този метод използва в пъти по-малко вода от стандартните методи на пране като Екстракция и Шампониране с дискова машина се счита за Low-Moisture-Cleaning метод на пране. Времето за съхнене на мокетите след почистване е едва 30 до 45 минути.

Това го прави изключително подходящ за сгради с голям и интензивен трафик на хора.

Мутодът за полусухо пране на мокети наречен Encapsulation на почистване е възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ, а въведен в София, България през 21 век. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки.

Абонаментно почистване

абонаментно почистване
Ние сме на ваше разположение и когато търсите професионални услуги, за абонаментно почистване с пране на мокети за офис или хотел. Предлагаме изгодни договори за абонаментно почистване на хотели и офиси в град София.

"Видатекс" има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната.

"Видатекс" предлага изгодни условия за дългосрочни договори за абонаментно почистване за бизнеса. Ние предлагаме абонаментни договори за почистване на офиси, почистване на хотели, почистване търговски площи, почистване на конферентни зали, почистване на ресторанти и други.

При нас можете да разчитате на постоянно високо качество на услугата, за пране на мокети, която се предлага като част от редица други услуги (например почистване на офиси, почистване на хотели и други).

Извозване на строителни отпадъци

„Майсторите“ предоставяме качествени услуги, за къртене на бетон със съвременна техника, както за домове, така и за промишлени обекти. Разполагаме с опитни работници, които знаят всичко за разбиването на бетона от различни марки.

Изхвърляне на строителни отпадъци е нещо, което се извършва на регламентирани сметища. Ние предлагаме извозване на строителни отпадъци именно до тях, предоставяме документ.

Днес ще обърнем внимание на две наши основни услуги – къртене на бетон и извозване на строителни отпадъци, надяваме се да ви е интересно и полезно.

Изхвърляне на строителни отпадъци – Извозване на строителни отпадъци

Изхвърляне на строителни отпадъци
Ние предлагаме извозване на строителни отпадъци от фирма за професионални къртачни услуги „Майсторите“. Освен извозване на строителни отпадъци, предлагаме богат набор от къртачни услуги в София. Извозването на отпадъците до депо за смет.,

И така, нека атобележим, че извозване на строителни отпадъци е трудоемка задача, тъй като след приключване на къртачните работи, се налага извозване от обекта на строителните отпадъци. Това обикновено става в чували с тегло от 20 до 30 килограма, които след това се превозват до депо за отпадъци.

След приключване на къртенето, идва ред на извозване на строителни отпадъци, което ние предлагаме да извършим за Вас на конкурентни цени.

Къртене на бетон

Предлагаме на вашето внимание, своята услуга за къртене на бетон в София. Ние сме фирма, специализирана в къртачни услуги, като се стараем да поддържаме изгодни цени.

В момента за разбиване на бетонни площи или иначе казано – къртенето на бетон се използват модерни машини, често автоматизирани. Това е приложимо при промишлени обекти, докато при къртене на бетонни плочи или стени в домове, най-удачно и удобно е къртенето с обикновени ръчни къртачи.

Важно е да знаете какво правите, тъй като има случаи с разрушени сгради и дори жертви, когато с къртенето на бетонни стени се занимават хора, които увреждат конструктивната цялост на сградата. Преди да се пристъпи към изкъртене на бетон, без значение дали е стена или колона, задължително трябва да разберете дали те са носещи. Това е работа за специалисти.

Гаражни врати с електромотор

Гаражни врати с електродвигател, за допълнителна сигурност и удобство. Гаражнте врати с електродвигател сега са на достъпна цена.

Благодарим ви, че сте с нас отново, днес ще обърнем внимание на гаражните врати, които са оборудвани с електродвигател и се отварат и затварят дистанционно. Освен удобство, това носи и допълнителнасигурност.

Предлагаме гаражни врати с електродвигател в София и цялата страна. Изберете нашите проудукти с гаранция от производител на гаражни врати.

Гаражни врати

гаражни врати с дистанционно
Ще обясним повече, че предлаганите от нас гаражни врати, ние сме специалисти в изграждането на надеждни врати за гаражи и търговски обекти, с добрата цена и качеството на производителя.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати

гаражни врати
За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 4 броя врати.

Бутони за отваряне на автоматична ролетна врата и ключ

Те са алтернатива или допълнение към дистанционното отваряне на вратата. В случай на липса на електричество или при авария, може да бъдат отваряни и с аварийно жило от вътрешната страна на вратата.

Автоматика за ролетки Elsamec  до 14 м. 2 - 370 лв. 
  
Автоматика за ролетки до 35 кв. м. - 890 лв. 
Бутон - вътрешен или външен - 50 - 60 лв. 
Дистанционно управление с 2 бр. пулчета - 90 лв. 
Допълнително пулче (Дистанционно) - 30 лв. за бр

Секционни врати

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.

Какво представляват секционни врати?

Секционната врата е произведена от скачени елементи с ширина 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели 42 мм с термоизолация. Тя е красива, движи се тихо и плавно.