неделя, август 10, 2014

Транспортни услуги

Предлагаме пълен набор от услуги за транспорт и логистика в България и Международен транспорт.

Извършваме транспортни услуги по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета.

“ДА-ЛОГИСТИКА” предлага транспортни услуги на най-добри цени:
1. Сухопътен транспорт
2. Въздушен транспорт
3. Морски транспорт

Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR.
Подробности, за предлаганите транспортни услуги
Предлагаме както стандартни, така и експресни транспортни услуги. За стандартни като време транспортни услуги използваме сухопътни превози, а за експресни – въздушен транспорт.

Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR.

Международен транспорт от най-добрите на разумни цени

Предлагаме пълен набор от услуги за международен транспорт и логистика.

Извършваме транспортни услуги по всички значими дестинации (в Европа, Близкия изток и Азия), както и по много по-слабо натоварени трасета (Северна Африка и Северна Америка).

Международен транспорт от най-добрите на разумни цени

  • Изберете релации, за вашия товар.
  • Направете заявка, за превоз на товари още сега.

Защо да изберете международен транспорт  от „ДА-ЛОГИСТИКА”?
„ДА-ЛОГИСТИКА” е българска компания, оперираща на пазара за международния транспорт и логистиката.
  • Нашите усилия са насочени в посока – осигуряване на клиентите ни – изгодни условия, за транспортни услуги.
  • Наша задача е, да намерим оптимални решения, за международен транспорт.
  • Подхождаме индивидуално и намираме пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.
  • Защо да изберете международния транспорт от нас

Международен транспорт – качествени услуги на разумни цени

Предлагаме Международен транспорт по множество релации и направете заявка, за вашия товар още сега..

За транспортни услуги за транспорт у нас и за международен транспорт си партнираме с добрите български и международни транспортни фирми, за да дадем на своите клиенти възможно най-добри цени.

Направете своята заявка, за транспортни услуги, както за международен транспорт, така и в страната – още сега чрез нашата форма за заявки.

Подробности за Международен транспорт 

Двигател на възхода, за всяка модерна икономика е най-вече международната търговия. Тя от своя страна се нуждае от добра логистика (пътища, складове), както и от добра организация, за качествен международен транспорт.

Почистване на домове и твърди подови настилки

Както нашите читатели знаят, подовете могат да бъдат с меки или твърди подови настилки. Всяка от тях има специфика на почистването.
В днешната статия, посветена на почистване на домове, ще пишем кратко за почистването на твърди подови настилки.
При почистването на твърди подови настилки (както за почистване на домове, така и за бизнес площи), използваме професионални машини, също и препарати според вида на настилката. При почистване на Освен плочките, ние можем да почистим цокъла и фугите.
Машинно почистване на твърди подови настилки, при почистване на домове.
При почистването на твърди подови настилки, използваме професионални еднодискови и вакуум машини, също и препарати според вида на настилката. Освен плочките, ние можем да почистим цокъла и фугите.

Почистване на домове – цени и услуги, за почистване

Цена за почистване на домове ще получите след безплатен оглед във вашия дом. Вижте цени за всички услуги, за почистване.
В случай, че имате нужда от комплексно почистване на домове, за вас разработихме пакета „комплексно почистване на домове“. Услугата обхваща всичко важно, за почистване на домове.

Фирми за почистване

Защо е изгодно и удобно да се използват услугите на фирми за почистване?
Конкуренцията сред фирмите за почистване е голяма, като на пазара има богат избор от малки и големи, които предлагат различни по качество услуги. Без значение колко голяма е фирмата, тя предлага услуги за почистване за нуждите на определен тип клиенти според финансовите възможности и изискванията им.
Всеки клиент независимо колко високи или ниски изисквания към качеството на услугата почистване има, ще намери най-доброто за себе си сред многото фирми за почистване.
Ние сме сред тези фирми за почистване, които не правят компромиси с качеството. Предлагаме услугите за почистване на високо ниво и се стремим да ги предложим на клиенти, които се нуждаят и оценяват отличното обслужване.
Стремим се към висок стандарт в обслужването, добра цена и спазване на сроковете, което ни поставя сред добрите фирми за почистване в София.

Как нашата фирма за почистване постига добра цена при високо качество?

Чрез оптимизация на трудовия процес и оптимално използване на работната ръка, ние успяваме да поддържаме възможно най-високо стандарт на услугите за почистване.

За нас и защо сме сред добрите фирми за почистване

Фирмата е с малък персонал, което позволява на ръководството да има пряк досег с работата всеки ден. Това ни позволява с гордост да заявим, че сме сред най-добрите фирми за почистване в София.
Ние сме сред фирмите за почистване, които разполагат с висок клас техника, не икономисват от материалите, спазват сроковете, наемат само доказани специалисти.

Научете защо сме сред добрите фирми за почистване?