вторник, август 27, 2024

Гаражни врати с отлично качество в София

Гаражни врати с отлично качество в София от производителят – фирма „Ник Доор“. Ние сме български производител на гаражни врати с отлично качество и добри цени.

Запознайте се с технологията, на предлаганите от нас гаражни врати в София – бърз монтаж, отлично качество, редовни промоции.

Гаражни врати с отлично качество в София

Българските гаражни врати на „Ник Доор“ са произведени с мисъл, да бъдат с най-високо качество на разумни цени. Ние предлагаме голямо разнообразие от доработки за предлаганите от нас врати. Монтажите в София и всички останали населени места се извършват от фирмени екипи.

Гаражни врати с отлично качество в София
Свържете с нашите консултанти, за да ви запознаем с актуалните промоции на фирмата, богатото разнообразие от добавки като електрическо задвижване, цветове и други.

Вижте и нашите партньори, които предлагат качествено пране на мокети в София.

Нашите врати са изработени от висок клас алуминий и стомана, което гарантира тяхната здравина и дълготрайност. Използваме само най-добрите европейски компоненти, които осигуряват надеждност и безопасност във всеки момент.

В нашите гаражни врати монтираме качествена автоматика от фирма „Elsamec“, като осигуряваме гаранционна и извън гаранционна поддръжка.

Гаражни врати от „Ник Доор“ с приоритетен монтаж в София, са различни видове, за това често са наричани с различни имена: ролетни врати, секционни врати, охранителни ролетки и други. Ние произвеждаме и поддържаме тези врати.

Като производител на всички видове врати, можем да предложим богат избор и разумни цени. Плътни ламели за максимална сигурност, перфорирани за търговски обекти, секционни врати с топло и шумо изолация за домове.

Предлагаме пълна палитра от цветове, както и смесване както и комбинацията им, както е показано на видеото в дясно. Монтираме електрически мотори от най-висок клас, за вашето удобство и сигурност.

Ние помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

Моля свържете се с нас по най-удобния за вас начин – по телефона или попълнете формата за запитвания.