понеделник, май 16, 2022

Пране на мокети от фирма "Видатекс"

Пране на мокети по метода "полусухо пране на мокети" - ново за България решение, за професионално пране на мокети, предлагано от "Видатекс". 

Както уточнихме, днес ще разкажем за метода за пране на мокети, който е известен като полусухо пране на мокети. Вижте повече за метода и за нашата услуга от редовете по-долу.

Пране на мокети - полусухо пране

Ние от фирма „Видатекс“ усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда на Вашите служители или гости.

Научете повече за Encapsulation метода на пране на мокети и защо е подходящ за твоя офис или хотел.

Как работи Encapsulation метода на пране на мокети?

пране на мокети
Encapsulation метода на почистване е възникнал през 90-те година на 20-ти век в САЩ. Той се базира основно на препаратите, които се използват за почистване. Това са специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат.

В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки.

Encapsulation метода. Полусухо пране ли е?

Предвид факта, че този метод използва в пъти по-малко вода от стандартните методи на пране като Екстракция и Шампониране с дискова машина се счита за Low-Moisture-Cleaning метод на пране. Времето за съхнене на мокетите след почистване е едва 30 до 45 минути.

Това го прави изключително подходящ за сгради с голям и интензивен трафик на хора.

Абонаментно почистване

Търсите услугите абонаментно почистване с пране на мокети за офис или хотел? Ние предлагаме изгодни договори за абонаментно почистване на хотели и офиси в град София.

"Видатекс" има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната.