вторник, декември 09, 2014

Кърти чисти извозва в София

На днешния ден през 536 г. — Византийският генерал Велизарий превзема Рим и прогонва племето остготи от пределите на Италия.
В България нуждата от къртачни услуги расте. Ремонтите на сгради или преустройствата на дома изискват мощни машини, за къртене, а също и за чистене и извозване.

Кърти чисти извозва

Предлагаме всички видове къртачни услуги, включително къртене на бетон, къртене на стени и бани. Нашите къртачни услуги са на най-добри цени в бранша.

Кърти чисти извозва София

Предлагаме своите къртачни услуги и услуги за извозване на строителни отпадъци, както и множество допълнителни услуги като събаряне на сгради, почистване на мазета и хамалски услуги в град София и околностите. За това и при нас е в сила определението: кърти чисти извозва София.

Къртене на бетон

Имате нужда от услугата къртене на бетон, която по същество е ядрото на услугата "кърти чисти извозва" в следните случаи: Когато желаете да усвои балкон или тераса ви е нужен специалсти, за къртене на бетона в под прозоречното пространство. Когато искате да съедините терасата със стая е нужен професионалист, за къртене на бетона от ненужната вече стена. Когато искате да разширите отвор на прозорец или врата в панелното си жилище, ние отново сме насреща. Панелите са изградени от арматура и бетон. И други - когато имате нужда да премахнете каквато и да е друга бетонна част от своя дом, офис или ателие, ние сме насреща.

Професионално почистване през декември

Когато говорим за почистване, то нека то е професионално почистване. Ние имаме екип от професионалисти, които благодарение на големия си опит се справят с поставените задачи по-бързо от обикновеното. почистване на домове Къси срокове - високо качество Ние поемаме поръчки за почистване при къси срокове, без да правим компромиси с качеството. Гарантирано високо качество, за професионално почистване на разумни цени - уверете се сами като посетите нашата страница за отзиви от доволни клиенти.

Да кажем нещо за нашите услуги, за поддръжка на сайт и още

За услугата поддръжка на сайт

 
Услугата поддръжка на сайт може да се раздели на две части: техническа поддръжка на сайт и поддръжка на съдържанието на сайт.
  Услугата "техническа поддръжка на сайт" включва следното: - редовно обновяване на софтуера; - защита от вируси и хакери (проникване в базата данни, инсталиране на вируси); - управление на административни роли, за сайта; - управление на пощенските кутии (email) при желание на клиента; - създаване на резервни копия (backup); Услугата "поддръжка на съдържанието на сайт" е насочена към тези фирми, които не желаят или нямат възможност да се грижат за обновяването на съдържанието на своя сайт. Пие поемаме грижата за: - добавяне, премахване, подмяна на текстове; - добавяне и премахване на снимки, картинки, рекламни банери, таблици, каталози и други; - добавяне, премахване на нови менюта и страници; - връзки със социални мрежи като Facebook - добавяне на бутони "харесай" и други; Всичко за услугата "поддръжка на сайт".

Други наши услуги

 

Изработка на сайт сайт.

Изработка на сайт е не просто услуга, а процес, който започва с идеята за сайт и завършва с напълно готов уеб сайт.

Когато изработка на сайта е само идея ...

  1. Свържете се с нас и ни покажете или разкажете за вашата идея, по която искате да бъде изработен уеб сайт.
  2. Заедно ще я развием до детайли и ще я превърнем в проект, от който ще изработким сайт
  3. Подготовката е важна, преди да започне изработката на сайта, подгответе всички текстове и графични материали, за да се предотврати забавяне на пуска на уеб сайта.

Оптимизация на сайт

  [caption id="attachment_2486" align="alignright" width="300"]SEO оптимизация SEO оптимизация[/caption]По същество - нашата работа при оптимизация или "seo оптимизация" е да накараме търсачките (Google) да "харесва" вашия сайт, а целта на Google е да "разбере" какво харесват хората. Така че нашата работа е да накараме хората да харесват и да се чувстват добре във вашия сайт.   SEO (Search Engine Optimization - оптимизиране за търсещи машини) е процес, при който чрез поредица от мероприятия, сайтът става по-лесно "четим" от търсачките. Когато се "чете" по-лесно, той се класира по-добре в резултатите от търсене в Google, Bing и другите търсещи машини и става лесно откриваем от клиенти.

Изработка на онлайн магазин

Изработваме онлайн магазин със системата за управление на съдържанието PrestaShop - тя предлага богат набор от функции, за един наистина функционален уеб сайт. PrestaShop е най-популярната система за онлайн магазин във Франция и една от водещети в Европа. На ниво свят PrestaShop е най-популярната система, за онлайн магазини.