събота, юни 22, 2019

Професионално почистване на високо ниво в София

Професионално почистване на високо ниво в София от фирма за почистване. Ние предлагаме професионално абонаментно почистване в град София. Качеството си има име и то е "Про Клийн Сървисис".
Защо да изберете да работите с компания, която предлага качествено обслужване за почистване с абонаментни договори?

Наистина професионално почистване в София

Фирма “Про Клийн Сървисис” ЕООД е една от бързо развиващите се фирми за професионално почистване на конкурентния пазар в град София. Ние имаме добре обучени и силно мотивирани специалисти в почистването, което се направлява от опитни мениджъри.

Обслужвам компании с големи офис площи, ресторанти, хотели, както и частни клиенти.
професионално почистване

Работа с корпоративни клиенти

Насочени сме предимно към решаване на проблемите с чистотата на бизнес клиентите. Имаме изградени специални отношения с хотели и хотелски вериги в София, както и със собственици и наематели на големи офис площи.

Имаме опит в пране на мокети на конферентни зали – големи и много големи и прилежащите им територии.
“Про Клийн Сървисис” има договори с добри заведения за хранене – ресторанти и сладкарници, които имат големи площи с мокети.

Все пак обаче, основния фокус на дейността ни е към офисите, които са застлани с мокети и имат нужда от регулярно пране на мокети.

Осигуряваме и служители, които да се грижат за ежедневните дейности за хигиена – обиране на кошчета, събиране на прах, бърсане на стъкла и дограми, както и другите обичайни дейности.

Някои хора освен от професионалното почистване, имат нужда от монтиране на гаражни врати, без значение дали разполагат с гаражна клетка или гараж в двора.

Абонаментно почистване на високо ниво

Нашите служители са обучени да извършват всякакъв вид услуги за абонаментно почистване, от които Вашият офис, ресторант, хотел или административна сграда се нуждае и които трябва да бъдат приложени с фокус във всяка отделна част от обекта.

Предлагаме конкурентни цени за абонаментно почистване и качествено обслужване, на офис площите, с които имаме абонаментни договори.

И други услуги

Предлагаме пране на мокети в офиси, ресторанти, кино зали, конферентни зали и други места с високо натоварване на настилките.

Услугите пране на мокети и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване.