вторник, януари 03, 2023

Гаражни врати от производител в България

Гаражни врати директно от производителят. Ние сме фирма "Ник доор" и наши екипи извършват монтажи в цялата страна.

Предлагаме широк набор от гаражни врати, на цената която може да осигури на своите клиенти един от най-големите производители в България.

Гаражни врати

гаражни врати
Фирмата осигурява гаранционна и извънгаранционна поддръжка на произведените и монтирани от нас гаражни врати от всички типове. Предлагаме гаражни врати, както базови модели, така и такива с множество екстри. 

Всички видове гаражни врати могат да бъдат оборудвани с електромотор, който да улесни отварянето и затварянето им. Ние предлагаме монтаж, поддръжка и резервни части. Вижте цени за гаражни врати и елементите за тях.

Ние помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

Какви са разликите между врати, които се задвижват електрически и такива които се задвижват ръчно?

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Предлагаме и сексиоцни гаражни врати, това са врати от по-висок клас. При секционни гаражни врати при които се запазва светлия отвор без да е необходимо допълнително място за кутия, тъй като самата врата се повдига от механизъм и се придвижва горе по тавана. Вижте повече за секционни гаражни врати или разгледайте нашия блог.