сряда, декември 17, 2014

Кърти чисти извозва София - виж цената

17 Декември - изгодни цени за къртачни услуги На днешния ден през 1980 г. влиза в действие третият реактор на АЕЦ Козлодуй. Това е паметно събитие, помага за енергийното развитие на страната. Що се отнася до къртенето, чистенето и извозването на строителни отпадъци - ние сме специалистите, на които можете да се доверите, когато имате нужда от къртене на баня, извозване на строителни отпадъци и всичко останало, включително къртене на бетонни стени.


Кърти чисти извозва 


Предлагаме всички видове къртачни услуги, включително къртене на бетон, къртене на стени и бани. Нашите къртачни услуги са на най-добри цени в бранша. Услугата ви всичко в едно е наречена "кърти чисти извозва". В комплексната ни услуга кърти чисти извозва са включени всички услуги: къртене (къртене на баня, къртене на комин, къртене на врата, къртене стена и още), чистене (почистване след къртачните дейности, и накрая извозване на строителните отпадъци с наш транспорт към сметище.

Уважаеми клиенти, вие не дължите отделна такса за депониране на строителните отпадъци на сметище - в нашата цена е включено извозването и депонирането.

Извозване на строителни отпадъци


Услугите ни, за извозване на строителни отпадъци, както и множество допълнителни услуги като събаряне на сгради, почистване на мазета и хамалски услуги в град София и  околностите.

При извозване на строителни отпадъци, ние използваме собствен транспорт, за транспортирането на отпадъка до сметището. Вие не дължите допълнителни такси, за депонирането. При услугата - извозване на строителни отпадъци - в цената е включено всичко - извозване и депонирането им.
 

Кърти чисти извозва София


Кърти чисти извозва София (ул. Раковски в столицата)
Кърти чисти извозва София Ако търсите цялостна услуга, за кърти чисти извозва София - ние предлагаме своите къртачни услуги. За това и при нас е в сила определението: кърти чисти извозва София. Всички наши къртачни услуги са предназначени за района на град София. Ние къртим и чистим със строителна бригада, а след това извозваме до сметище, строителните отпадъци. Кърти чисти извозва София е достъпна услуга с ниска цена, бързина и удобство.


Къртене на бетон 


Къртене на бетон
Имате нужда от услугата къртене на бетон, която по същество е ядрото на услугата "кърти чисти извозва" в следните случаи:

  • Когато желаете да усвои балкон (къртене на бетон) или тераса ви е нужен специалсти, за къртене на бетона в под прозоречното пространство. 
  • Когато искате да съедините терасата със стая е нужен професионалист, за къртене на бетона от ненужната вече стена. 
  • Когато искате да разширите отвор на прозорец или врата в панелното си жилище, ние отново сме насреща, за изкъртване на бетон. 
  • Панелите са изградени от арматура и бетон, който трябва да се изкърти. 
  • Къртене на бетон и други - когато имате нужда да премахнете каквато и да е друга бетонна част от своя дом, офис или ателие, ние сме насреща.