сряда, октомври 03, 2007

Три линка, които си струват

http://fishki.net/comment.php?id=26453

http://www.wrecker.newmail.ru/www/russia.htm

http://youtube.com/watch?v=Oym9Cb-TNdk

приятно или не, погледайте.

Гоцко

По Плачковскому: Като изключим вчерашното спиране на тока, не помня в последните месеци да съм имал и 5 минути за да разпусна насред работния ден. Обикновено се храня прав, а докато го правя притичвам да пиша мейли или говоря по телефона. Случаите, когато излизам на обиколка из квартала са, защото бесовете ме бият с камшици по гърба и затуй не се броят. Все пак трябва да ги хвърля в някой далечен контейнер за смет, нали?

И к`фо? Ми нищо, ама днес си дадох самосиндикално почивка, затуй сега ми ми е някак хубаво и леко. Не, не съм забравил че всичко се връща, но какво пък...

Предистория - хаотична: Дадоха ми да прочета разказ. Уау, екстра, тамън вчера затворих финално книжка с разкази. Та браво на автора на разказчето. Четях го и се радвах, даже се хилих. Еваларка. За рождения ден ако може един брой дарба и аз да мога да си съставям тъй.

Да не забравя: Всеки луд с номера си, аз като съм на кеф често слушам симфонична музика, или някакви деривати. И тъй ровейки попаднах на прекрасни, великолепни, изключителни и наистина интригуващи интерпретации.

`айде влачи: Приятностно слушкане мили деца. Ако, ако че не ви аресва ... глейте само. К`о кат` немаш звук на служебната бръмгия бе? Глей го дома, бе шашкън!

Заръка: Ако някой чуе за гоцко клубче с гоцки музики тъдява да свирка. Аз ще припявам:)