вторник, март 09, 2021

Почистване на офиси в град София

Почистване на офиси в град София от фирма за професионално почистване "Видатекс". Ние сме символът на качеството при почистването на офиси в София.
Защо става въпрос за пране на мокети, когато говорим за почистване на офиси? Защото мокетите в офиса или хотела са най-големият филтър на прах, алергени и други микроорганизми, които могат да бъдат редуцирани или напълно премахнати с регулярно специализирано почистване на мокети. 

 Ние от фирма „Видатекс“ усвоихме нов метод за почистване – Encapsulation и сме на разположение, за да помогнем с почистването на мокетите и подобряването на работната среда на Вашите служители или гости.

 
почистване на офиси в София
Научете повече за Encapsulation метода на пране на мокети и защо е подходящ за твоя офис или хотел.

Как работи Encapsulation при почистване на офиси?

Encapsulation метод за пране на мокети, който се използва при почистване на офиси. Базира се на специално създадени за целта препарати, които след нанасянето им на повърхността и втриването във вътрешността на мокети обгръщат мръсните частици и ги кристализират веднага щом изсъхнат. В последствие, за да бъдат извлечени от настилката, те биват абсорбирани от специални микрофибърни падове и изсмукани със специализирани роторни прахосмукачки.

Какво включва услугата за почистване на офиси

На първо място, ние предлагаме изключително високо качество, на услугата ни за пране на мокети. Използваме различен метод с различни машини и препарати, в зависимост от типа настилка, площта на помещението, времето за съхнене. При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.