четвъртък, февруари 21, 2019

Превоз на коли

Превоз на коли от kstrucks.bg - транспорт на автомобили от надежден доставчик. Ние извършваме превоз на коли от Западна Европа с платформа.
Организираме собствен превоз на коли до България, а при невъзможност - работим с колеги, за да предоставим услугата в удобно за Вас време.

Превоз на коли до България - ние извършваме и организираме внос от Западна Европа. kstrucks.bg предлага превоз на леки и товарни коли от Германия, Белгия, Нидерландия и Италия до всички населени места в България.

Защо да изберете нас, за превоз на коли?

Ние гарантираме коректност и добри цени. Вие избирате, а ние организираме внос за Вас. Наясно сме, че удобните за нас дати, не винаги са удобни и за Вас, за това организираме превозът на автомобилите и с колеги.

От какво зависи цената за превоз на коли до България?

  1. километри между началната и крайната точка;
  2. цена на горивото в конкретния момент;
Свържете се с нас, за да получите цена и срокове за доставка, за вноса на вашата кола. Превозът се осъществява по предварителен график на фирмата. Възможни са и бързи поръчки.
Цената за превоз на коли до България зависи от километрите от точката, от която ще бъде натоварена колата до точката за доставката и.

Търсите изгодна цена за внос на коли с автовоз до България? Ако отправната точка е Германия, Белгия или Нидерландия, то сте на правилното място. Платформата kstrucks.bg осигурява конкурентни цени за транспорт на автомобилите.