понеделник, декември 10, 2018

Почистване на офиси

почистване на офиси
почистване на мокети в офиси
Почистване на офиси е основна услуга, защото ние във "Видатекс" разбираме, че клиента се нуждае повече от почистване на мокета. Ние се стремим да защитим Вашата инвестиция и да удължим живота на Вашият мокет.
Почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството - това е "Видатекс". Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист. Много често при неправилна обработка и третиране на настилката се стига до случаи, когато тя е вече трайно увредена. А това излиза скъпо,нали?!

Как да подходите при избора си на фирма за почистване на мокета Ви?

  • Изберете фирма на която служителите са проверени и може да доверите своя имот?
  • Питайте за опита на служителите и какви гаранции дава компанията?
  • Гарантира ли компанията, че метода на почистване не вреди на здравето на служители, животни и деца?
  • Интересувайте се какъв метод на почистване предлагат?
  • Разберете дали метода на почистване, препарати и професионална техника са произведени за професионална употреба?
почистване на мокети в офиси
почистване на мокети в офиси

Защо да изберете Видатекс за почистването на Вашия мокет?

"Видатекс" предлага качествена услуга със 100% гаранция за клиента.
Нашите системи за почистване са гаранция за това, че дори и най-силно замърсените мокети могат да бъдат чисти и свежи.
Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда.
Нашите услуги са препоръчани от DOMKO, Suite Hotel Sofia, Central Park Hotel както и много други корпоративни клиенти.

Почистване на офиси от "Видатекс"

Ние предлагаме почистване на офиси за корпоративни клиенти фокусирани върху качеството на услугата. Предлагаме и обичайните услуги, за почистване на офиси, като поддръжка на мебелировката и почистване на мокрите помещения.

  

Цени за почистване на мокети за корпоративни клиенти

БИЗНЕС КЛИЕНТИ В    ЦЕНИ БЕЗ ДДС
МОКЕТИ от 0 до 100 кв.м. 2.20 лв. / кв. м.
МОКЕТИ от 100 до 200 кв. м. 1.80 лв. / кв. м.
МОКЕТИ от 200 до 300 кв.м. 1.50 лв. /кв. м.
МОКЕТИ над 300 кв. м. Препоръчителен е оглед на мокета и помещението 

Абонаментно почистване

„Про Клийн Сървис“ ЕООД предлага цялостна поддръжка на всякакъв вид обекти с абонаментно почистване.
Нашите служители са обучени да извършват всякакъв вид услуги за абонаментно почистване, от които Вашият офис, ресторант, хотел или административна сграда се нуждае и които трябва да бъдат приложени с фокус във всяка отделна част от обекта.


Индивидуален подход към всеки клиент

При изготвянето на оферта за абонаментно почистване в София, ние подхождаме строго индивидуално към всеки отделен клиент, като изхождаме само и единствено от Вашите изисквания и нужди.

След приемането на офертата от страна на клиента се пристъпва към изготвянето на програма за почистване съобразена с нуждите на обекта.

По този начин ние от „Про Клийн Сървис“ ЕООД гарантираме, че работното Ви място ще бъде винаги в едно безупречно състояние, когато имате договор за абонаментно почистване с нас.

За да добиете по-голяма яснота във връзка с дейността на нашата компания, на Вашето внимание Ви предоставяме част от нашите услуги:


Абонаментно почистване на офиси

Предлагаме професионално абонаментно почистване на офиси в град София, на високо ниво. Имаме богат опит както с големи офис площи над 2 000 кв.м., така и с по-малки – от 100 до 250 квадратни метра.
Предлагаме конкурентни цени за абонаментно почистване и качествено обслужване, на офис площите, с които имаме абонаментни договори.

Пране на мокети за бизнеса

Предлагаме пране на мокети в офиси, ресторанти, кино зали, конферентни зали и други места с високо натоварване на настилките
Услугите пране на мокети и почистване на мокети са предназначени най-вече за бизнес клиенти с високи изисквания, които имат големи площи нуждаещи се от редовно обслужване.
Имаме изключително висока успеваемост при борба с проблемни мокети.

Сватбен фотограф София цени

Сватбен фотограф в София от "Сириус М" - професионална фотография. Предлагаме заснемане на сватба, фотограф за кръщене, детска фотография.
Сватбен фотограф в София, в избрания от Вас ден и час. Стига да потвърдите ангажимента си достатъчно рано, ние можем да запечатаме важните моменти във вашия сватбен ден.
Тъй като различните хора имат различни нужди и финансови възможности, ние разработихме няколко удобни пакета за сватбен фотограф.
Достъпен пакет за тези, които имат нужда от сватбен фотограф в София само за своя кратък ритуал. Цената е разумна.

Сватбен фотограф - Разширен пакет

Този пакет е предназначен за тези, които желаят да запазят спомени от цялата класическа сватба, заснета от професионален фотограф.
  • подготовката на булката / младоженеца;
  • вземане на булката;
  • граждански брак;
  • църковен брак;
  • сватбеното тържество с всичко, което сте подготвили - игри за гостите, разрязването на сватбената торта и други;
  • фотосесия на младоженците, младоженците и кумовете, други гости;
  • допълнително осветление за времето, когато няма естествена светлина (вечер, облачно);
  • професионална обработка на всички заснети кадри, която включва корекция на цветове, острота и контраст, а по желание прилагане на филтри и няколко кадъра с художествена черно-бяла фотография;
  • предоставяне на заснетите кадри (между 1100 и 1600 броя) с висока резолюция на DVD носител + usb стик + възможност за изтегляне на снимките от нашия сайт, за да ви спестим разпращането към вашите гости;
Продължителност на ангажимента  е в рамките на 10 часа.
Цена: 650 лева
Всеки допълнителен час се заплаща 60 лева / час

Фотограф за кръщене

За заснемане на кръщене на дете или възрастен е добра идея да осигурите външен - професионален фотограф. Снимането с техника от висок клас има редица предимства, а умението да се избира правилния момент и да се "вкарат" в кадър подходящите хора и предмети прави снимките изкуство.
фотограф за кръщене цени
фотограф за кръщене цени
Когато наемате фотограф за кръщене, знаете че някой ще следи ритуала, но ще заснеме и интересни моменти с гостите. Ще запечата най-важните моменти, които може да убягнат на някой, който не познава ритуала или просто е съсредоточен към случващото се тайнство кръщение.