сряда, ноември 10, 2021

Пране на мокети в София и абонаментно почистване

Пране на мокети в София и абонаментно почистване - цялостни решения за бизнеса от фирма "Видатекс" - разумният избор за Б2Б решения.

Днес ще разкажем подробно за нашата програма за пране на мокети в София, методите които използваме, както и ще дадем подробности за програмата ни за абонаментни договори с фирмите.

Пране на мокети в София

Предлагаме ефективни решения, за пране на мокети в град София. Освен класическият метод с екстракция (впръскване на разтвор от вода и препарати и след това изсмукването му), имаме и иновативни, съвременни решения за пране на мокети.

пране на мокети в София

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв.м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

А другият метод за пране на мокети? Можете да прочетете повече в нашата страница за полусухо пране на мокети, а за всички въпроси се свържете с нас.

Абонаментно почистване

Предлагаме решения за бизнеса, за почистване на помещения с дългосрочни договори с условия изцяло съобразени с вашите нужди. Ние предлагаме абонаментни договори за почистване на офиси, почистване на хотели, почистване търговски площи, почистване на конферентни зали, почистване на ресторанти и други.

абонаментно почистване в София
При нас можете да разчитате на постоянно високо качество на услугата, за пране на мокети, която се предлага като част от редица други услуги (например почистване на офиси, почистване на хотели и други). Свържете се с нас, за да получите чудесни условия за абонаментно почистване в София, за вашия бизнес.

Когато търсите услугите абонаментно почистване с пране на мокети за офис или хотел изберете нас. Ние предлагаме изгодни договори за абонаментно почистване на хотели и офиси в град София. "Видатекс" има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната.

"Видатекс" предлага цялостни решения за абонаментно почистване, включително почистване на офиси със 100% гаранция за клиента. Нашите системи за почистване са гаранция за това, че дори и най-силно замърсените мокети могат да бъдат чисти и свежи.

Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда. Нашите услуги са препоръчани от DOMKO, Suite Hotel Sofia, Central Park Hotel както и много други корпоративни клиенти.