петък, май 05, 2023

Ролетни врати София от производител

Ролетни врати в София от фирма "Ник Доор" - български производител на ролетни врати с монтаж от наши монтажни екипи.

Ролетни врати София - произведени от фирма "Ник Доор" са един от най-предпочитаните начини за осигуряване на допълнителна сигурност и удобство във всяко жилище или офис. Нашите изделия предлагат редица предимства, които ги правят изключително популярни в страната.

Ролетни врати София от производител
Ролетни врети София

Представяме ви ролетни врати собствено производство, които предлагат много гъвкави възможности за конфигуриране и персонализация на външния вид и функционалността. Те са налични в различни размери, цветове, стилове и материали, като могат да бъдат изработени специално за определено място.

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи.  Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Ние произвеждаме и доставяме ролетни врати в София и областта, като монтажите се извършват от наши монтажни екипи. Освен своя визуален аспект, ролетните врати предлагат много високо ниво на защита и сигурност. Те са изработени от здрави и здрави материали, като могат да бъдат осигурени с добавки за усилване на сигурността, като механизми за заключване и други.

Още за произведените от Ник Доор ролетни врати с монтаж в София

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

В крайна сметка, ролетните врати са икономичен и ефективен начин за осигуряване на допълнителна защита и удобство. Те предлагат много гъвкави възможности за персонализация и сигурност, като могат да бъдат изработени по поръчка, за да се отговаря на нуждите на всеки клиент.

Материалът е публикуван за първи път в сайта на производителят на гаражни врати "Ник Доор".