вторник, август 06, 2024

Ролетни врати в София

Качествени български ролетни врати, монтаж в София от фирмен екип, с отлични цени от български производител, сега и с отлични цени. Следете и нашите редовни промоци на ролетни врати, за да получите и супер цени.

Отлично качество на разумни цени, от българският производител на ролетни врати с отлични цени - фирма "Ник Доор".

Български ролетни врати в София цени

Ролетни врати в София
Тук ще разкажем важното, за нашите ролетни врати на разумни цени с гаранция от производител. Освен това с нас получавате отлично българско качество, на разумните български цени.

Основното по което се различават всички ролетни врати е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Още - запознайте се българските пешеходни врати

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Следете и нашата страница, за да поръчате ролетни врати на промоционални цени.