понеделник, юли 17, 2023

Ролетни врати в Пловдив от "Ник Доор"

Фирма "Ник Доор" предлага ролетни врати в Пловдив, които са практични и функционални форма на гаражни врати.

Тези врати се състоят от плоскости, наречени ламели, които се скачат една над друга и се навиват в металната кутия, разположена над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от предпочитанията на клиента и особеностите на сградата.

Ролетни врати в Пловдив
Ролетни врати в Пловдив

В зависимост от начина на задвижване, предлагаме ръчни и автоматични ролетни врати. Ръчно отварящите се врати се отварят и затварят ръчно и могат да бъдат заключени с брави от едната или от двете страни. Те са подходящи за по-малки гаражи или когато клиентът предпочита ръчно управление и контрол.

Автоматично отварящите се врати са задвижвани от електрически мотор, който осигурява удобство и лесно управление. Тази опция е идеална за по-големи гаражи или за хора, които търсят по-голям комфорт и удобство при отварянето и затварянето на вратата. Автоматичните ролетни врати предлагат бързо и безпроблемно отваряне и затваряне с помощта на дистанционно управление или други автоматизирани системи.

Фирма "Ник Доор" се гордее с предоставянето на гъвкави и удобни решения за гаражни врати, които отговарят на нуждите и предпочитанията на нашите клиенти в Пловдив. 

Как постигаме високо качество и надеждност? С използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на собствената ни производствена база. Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа:

  • барабаните и пружините са произведени в Италия от фирма „Машинара“;
  • заключващите механизми са от италианската фирма „ИКСА“;
  • моторите са с изключителното италианско качество, на „Елсамек“;
  • алуминиеви ламели от лидера в Италия и европа фирма „Гименес Ганга“;
Ние се стремим да предложим продукти от високо качество, които са надеждни, издръжливи и функционални.

Материалът е взет от фирмения блог, с разрешение на фирмата.