събота, декември 17, 2022

Фотограф за детски рожден ден в София

Фотограф за детски рожден ден в София, на разумни цени, с фотограф по избор от нашия екип и много обработени снимки от тържеството.

Има деца, които са свенливи и резервирани към непознати, когато става въпрос за снимки.

Ако вашето дете е рожденик и е по-срамежливо, препоръчваме кратка опознавателна среща преди празника, с всичкия съпътстващ шум, който превъзбужда децата. В по-спокойна среда ще направим няколко снимки, за да свикне детето с камерата.

Тук е предимството да се работи с професионален фотограф за детски рожден ден в София, каквито сме ние. Ние умеем да се слеем със средата, а и да си поиграем с децата, особено с малките.

фотограф за детски рожден ден в София
Фотограф за детски рожден ден в София

Нищо не може да замени естествената слънчева светлина при снимките, за това ако празникът е на закрито (обикновено през зимата), за да получим най-добри снимки, препоръчваме да се провежда през деня и в място с големи прозорци.

* Обикновено заведенията, които организират детски рождени дни работят със свой фотограф и ако желаете да присъства избран от вас, трябва да го заявите.

Фотограф за кръщене

При нас може да поръчате и услугата ни, за заснемане на кръщене. При заснемане на кръщене ние вземаме предвид най-важните моменти от ритуала, както и снимки за спомен след това:

  • При желание от вас - приготовлението и гостите преди началото на ритуала;
  • Заснемане на ритуала в храма;
  • Снимки с гостите след края на ритуала;
  • Няколко артистични фотографии (по желание);

Обработка на кадрите:

Тъй като заснемане на кръщенето се извършва в храмовете, които не са строени с идеята да са с изобилна светлина, а по-скоро да създават задушевна атмосфера, снимките имат нужда от обработка. Без значение дали вашият фотограф за кръщението е използвал светкавица или не, снимките имат нужда от обработка:

  • Корекция на светлина, острота, светлина, цветове;
  • Когато е необходимо ретуш с професионална програма;
  • Изрязване на кадрите от неща, които развалят кадъра - например нечия ръка;

Как получавате заснетия материал от заснемането на кръщене?

  • Обработените снимки получавате като файлове за изтегляне, а по желание може и върху USB памет или върху DVD носител;
  • По желание снимки от заснетото кръщене може да бъдат отпечатани от нас (принтове);

Стоманени гаражни врати от производител

Стоманени гаражни врати от производителят - фирма "Ник доор". Ние сме един от най-големите производители на гаражни врати в страната.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Стоманени гаражни врати

Предлаганите от нас стоманени гаражни врати са с отлично качество. Нашите продукти осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки). Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други. Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата.