понеделник, февруари 26, 2018

Почистване на офиси

Има много изследвания, които показват че хората са по-спокойни, дисциплинирани, креативни и отдадени на работата си, когато са в приятна работна среда. Редовното почистване на офиса прави служителите ви и вас по-добри в работата си.

Какво предлагаме като почистване на офиси?

Независимо дали се нуждаете от абонаментно, еднократно или просто искате да Ви се изперат мокетите, можем да предложим решение за удовлетворяването на всяка Ваша нужда в тази насока.
Следейки всяка нова технология, ние сме единствената компания, която предлага иновативна система за почистване, която е с доказано действие за драстични подобрения на ефективността.

Нашата мисия при почистване на офиси

почистване на офиси
почистване на офиси
Нашата мисия е осигуряване на безопасна и здравословна работна среда, с цел повишаване на ефективността на труд и удовлетвореност при работния процес.
Основен принцип при извършването на нашата дейност – почистване на офиси – е изготвяне на индивидуална програма за всеки клиент, съобразена с Вашите специфични нужди и изисквания , както и ден и час на изпълнение, съобразени с натоварения Ви график.
Осигурете безопасност и комфорт на Вашите клиенти, наематели и служители като се доверите на нашия екип от професионалисти.

Пране на мокети

Когато мокетите се обслужват от техника от нисък клас има риск от увреждане на тъканите. За жалост машините от нисък клас прилагат изключително голяма механична сила, при почистване на мокетите и това води до бързо износване на тъканите. Предлагаме ви да се свържете с нас, за да онагледим разликата при пране на мокети с нисък и висок клас техника.