четвъртък, юни 15, 2023

Пране на мокети в София от "Видатекс"

Пране на мокети от фирма "Видатекс" - качествена услуга, за пране на в София. Ние предоставяме услуги на най-високо ниво.

Професионална услуга, за пране на мокети на най-високо ниво, от професионалисти за професионалисти. 

пране на мокети
Пране на мокети в София

Изберете най-висок клас пране на мокети от фирма за професионално почистване в София. Термините пране на мокети и почистване на мокети се използват с почти едно и също значение в разговорния език, но има разлики. Заради различното ниво на замърсяване се използват различни методи.

Почистването на меки подови настилки включва: почистване на мокети и почистване на килими. "Видатекс" предлага почистване и пране на мокети и пране на килими за бизнеса и частни клиенти.

Почистване на офиси в София

Включва се почистване от вътре и вън на стъклата в офиса. Като разбира се, почистването на стъклата от вън се предлага само поискване на клиента. При всяко почистване на офиси се изпразват кошчетата към всяко работно място и тези в тоалетните, както и ако има такива в общите части като коридори;

Редовно почистваме прах от бюрата, офис техниката, както и върху гардероби, шкафове и всички останали места в офиса, които събират прах;

Обикновено част от коридорите и задължително мокрите помещения са облицовани с твърди настилки - плочки, мрамор или мозайка. Ние разполагаме с техника, която почиства и подсушава плочките, така че да се избегнат инциденти, дори ако почистването се извършва в офиси с 24 часов ритъм на работа;

При нас можете да разчитате на почистване на офиси с неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите. 

Материалът е публикуван във фирмения блог.

Охранителни ролетки на супaр цени от "Ник Доор"

Охранителни ролетки на атрактивни цени, каквито може да предложи само производителят! Запознайте се с високото качество на атрактивни цени, от българският производител на охранителни ролетки - фирма "Ник Доор".

Ние сме голям български производител на защитни съоръжения като охранителни ролетки и гаражни врати, като извършваме монтажи в цялата страна от екипи на фирмата.

охранителни ролетки
Охранителни ролетки

Фирмата предлага широк диапазон охранителни ролетки - съоръжения за защита, както с плътни елементи (ламели), така и с перфорирани, които са подходящи за търговски обекти и осигуряват видимост към витрината.

Произвеждаме всички типове защитни прегради на конкурентните цени на производител. Изберете най-подходящото за Вашите нужди – нашите сътрудници са на Ваше разположение по телефона или на електронната ни поща.

Има няколко типа охранителни ролетки - вижте кой е подходящ за вашите нужди и вкус.

  1. Охранителни ролетки тип плътни метални ламели

Този тип охранителни ролетни врати предлагат изключително високо ниво на сигурност. Предлагат се в много цветове и нюанси и предлага следните предимства:

Предимсва на охранителните ролетките с плътни ламели:

  • удобни за промишлени халета;
  • подходящи за гаражи;
  • практични за бизнес сгради и частни домове;
  • прахово боядисване в цвят по избор;

Предимства на охранителни ролетки тип перфорирани ламели:

  • изработват се от поцинковани ламели Н=105 m;
  • предлагат се със ситна или едра перфорация;
  • имат омега водачи с четки и гумени уплътнения;
  • прахово боядисване в цвят по избор;
  • барабани и пружини на Италианската фирма „Машинара“;

Охранителните щори (или охранителни ролетки) от типа оплетка са добър избор за търговски обекти. Фирма „Ник Доор“ гарантира високо качество, а още за предлаганите от нас охранителни ролетки ще научите в нашата основна страница.

охранителни ролетки на супер цени
Охранителни ролетки на супер цени

Запознайте се с нашата промоция или вижте актуалните цени за охранителни ролетки на гарантирано най-добри цени в България. Ние като производител на охранителни ролетки и гаражни врати, можем да предложим отлично качество на най-добри цени.

Предимството да поръчате гаражни врати от производител е в това, че получавате гарантирано най-добра цена. Монтажът се извършва от наши екипи във всяко селище в България!

Ние предлагаме богат набор от врати:

  • – гаражни врати във всички размери;
  • – ролетни врати – ръчно и автоматично задвижване;
  • – охранителни ролетки за максимална защита;
  • – секционни врати с мощни двигатели;
  • – индустриални врати по поръчка;

Ако търсите най-подходящото решение – не се колебайте да се свържете с нашите любезни консултанти.

Този материал е публикуван във фирмения сайт на фирма "Ник Доор".