събота, ноември 19, 2016

Три услуги - отпушване на канали, фирми за почистване и поддръжка на сайт в едно

Днес ще предложим на вашето внимание три услуги на фирми, които си партнират: Пет минути с услугата си за поддръжка на сайт, Клийнито - сред най-добрите фирми за почистване и специалистите в отпушване на канали от Пиф Строй.


Поддръжка на сайт 

Ако търсите поддръжка на сайт или поддръжка на вашата страница във ФБ - ние сме насреща. Под поддръжка на сайт се разбират разнообразни дейности от защита от посегателства от хакери до поддръжка на съдържанието.

поддръжка на сайт
В последно време под поддръжка на сайт се  разбират и дейности по поддръжка (захранване с информация) на страници във Фейсбук.

Техническата поддръжка на сайта гарантира изправността на самия уеб сайт, включително всички негови плъгини със съответните настройки. Ние поемаме грижата за постоянната и безаварийна работа на вашия уеб сайт.
При услугата Техническа поддръжка на сайт се грижим за:
редовно техническо обновление (ъпдейти) на уеб сайта;
предпазване от враждебни действия (опити за сриване на sql, проникване в базата данни и други);
следим за изчерпването на мястото на хостинга;
следим за препълване на пощенските кутии (email);
създаване, деактивиране, смяна на пароли на (email);
добавяне, деактивиране, промяна на правата на потребителите на сайта;
създаване на резервни копия (backup);

Отпушване на канали

Отпушване на канали в София на разумни цени от специалистите в почистването - Пиф Строй.


отпушване на канали
Професионо отпушване на канали – хоризонтални и вертикални тръби, почистване на септични ями, специализирани услуги за отпушване на канали с вода под високо налягане. Всичко за услугата отпушване на канали.


Отстраняваме проблеми със запушени канали денонощно, като се стараем да реагираме възможно най-бързо.
Експресно отпушване на канали от „Пиф Строй“ в София и околните селища. Бърза реакция (според отдалечеността от нашия най-близък екип) и разучни цени.
Ние разполагаме с модерна техника за отпушване на канали от най-висок клас и сме в състояние да се справим със запушени хоризонтални и вертикални канали.
Вижте нашите цени за отпушване на канали. А ние преминаваме към следващия раздел, да поговорим за професионалните фирми за почистване в София.

Фирми за почистване

Когато се нуждаете от почистване, е добре да се обърнете към професионални фирми за почистване

фирма за почистване
В град София оперират няколко много добри фирми за почистване, както и такива, които "лежат на стара слава". 

Нашият съвет е да се въздържате да се доверявате на големи фирми, а да заложите на по-малки, но и такива със силно мотивирани служители.

Ето какво казва за себе си фирмата за професионално почистване, която представяме днес: Имаме голям набор от услуги, за професионално почистване и обслужваме както частни лица, така и за бизнес клиенти. Под почистване за бизнеса не разбираме просто почистване на офиси или стъкла, а почистване на индустриални помещения, офиси с голяма площ и офис, офис сгради и промишлени предприятия.

професионално почистване на домове, офиси и бизнес сгради. Специализирани сме в множество сфери и предлагаме голям брой услуги, за почистване. Сред нашите услуги за почистване са: почистване на домове, почистване на офиси, пране на мека мебел, почистване на автомобил, почистване на самолети, почистване на прозорци, почистване след ремонт и разбира се - абонаментно почистване.