петък, октомври 30, 2020

Гаражни врати с монтаж в цялата страна

   Гаражни врати с монтаж от наши екипи във всяко населено място на страната. Богат избор от цветове и оборудване – обезумяващи четки, електрическо задвижване, специално заключване при опит за взлом и други системи за сигурност.

гаражни врати с монтаж

Нашето предимство е: предлагаме гаражни врати с избор на цвят, богато стандартно оборудване и изгодни цени за монтаж дори в отдалечени райони на България.

А как да изберете подходящата гаражна врата? Ще дадем няколко кратки примера.

Стоманените ролетни врати са изработват от здрави стоманени ламели, които може да бъдат боядисани в цвят по избор. Стандартният цвят е бял, а изборът на друг цвят води до малко оскъпяване.

Стоманените врати са изключително сигурни. В производството им ние използваме закалени стоманени листи, от които изработваме ламелите (частите които са закачени едно за друго).

За изключителната надеждност допринасят стоманените шишове (влизат в земята) и стоманените водачи. При стоманените врати сигурността е на първо място.

От друга страна, алуминиевите ролетни врати са подходящи за монтиране в жилищни райони, те са по-изящни, тихи при отваряне и затваряне. Заради ниската им маса, консумацията на електричество при експлоатацията им е ниско.

Гаражни врати цени

Гаражни врати с цени, които са приятелски към вас. Ние не се стремим да постигнем максимална надценка, като нашия бизнес модел е насочен към оборота.

Цени на гаражни врати, които предлагаме са оптималните, които може да се намерят на българския пазар. Предлагаме различно оборудване към стандартните модели гаражни и охранителни врати (охранителни ролетки). Не е за пропускане, че при нас може да получите и пълна гама цветове, включително някои считани за луксозни, като имитация на дъб.

Гаражни врати с монтаж

Ние можем да осигурим монтаж на гаражните врати в различни точки на страната. Колкото по-далеч от най-близката дистрибутурска точка е той, се повишават експлоатационните разгоди. Свържете се с нас, за да осигурим монтаж на гаражната врата във вашия имот. Гарантираме възможно най-добри цени!