сряда, ноември 11, 2020

Фирма за професионално почистване

  

Фирма за професионално почистване "Видатекс" предлага разнообразни услуги за бизнеса. Извършваме абонаментно почистване на офиси, конгресни центрове, хотели и учреждения.

Всяка фирма за професионално почистване е специализирана в някаква дейност, а нашата специализация е в пране на мокети и съпътстващите дейности по почистване в офиси, конгресни центрове и други бизнес сгради и учреждения.

Ето нашите съвети за почистване и къде Ние можем да сме ви от полза:

А. Как извършвате пране на мокети във вашата фирма?

Основния метод за пране на мокети, който използваме във "Видатекс" е така наречения Hot Water Extraction. Това е най-използваната технология от професионалистите в света. Има мокети, които не понасят твърде много влага и е необходим друг метод на почистване.

В този случай прилагаме полу-сухо пране с боне.  Като професионалисти, ние се съобразяваме с препоръките на производителите. По този начин гарантираме, че използвайки нашите услуги, Вашите мокети са в най-добри ръце.

пране на мокети от фирма за почистване


Б. Колко време ще отнеме прането на мокети?

В нашата фирма за почистване знаем, че е в зависимост от вида, замърсяването и броя на помещенията, пране на мокети може да отнеме от 20 до 30 минути, за една стандартна стая в частен дом. За корпоративни клиенти, почистването отнема около 60 минути, за офис с площ 100 кв. метра.

Предварителния оглед е препоръчителен, а при него ще получите конкретна информация, за най-подходящия процес за почистване.

В. Колко време отнема изсъхването на мокета?

Съхненето на мокетите зависи основно от движението на въздуха в помещенията, за това пълното изхъхване може да отнеме от 6 до 12 часа. При наличие на климатик може да ускорите процеса на съхнене, но обърнете внимание: при работата на климатика е нужно да има и отворен прозорец, за да може влагата да напуска помещението.