вторник, февруари 25, 2020

Пране на мека мебел в София

Пране на мека мебел и почистване на дивани, матрацци, столове и други. Ние почистваме всякакъв вид мека мебел, без значение от вида тапицерия. Прие нас може да разчитате на компетентна консултация и услуга.
Защо да изберете нас, за да изперете своите дивани, фойтьойли, табуретки, столове и други? Ние сме с персонал, който е във фирмата от много време, познава в пълнота естеството на работата и може да осугири услуга на най-високо ниво.

Прането на дивани от Клийнито" е услуга за онези, които търсят високо качество на услугата. Почистването на меката мебел при нас ви поволява, да получите услугата, за която сте платили.

Пране на мека мебел - компетентно почистване на меката мебел

Нека обърнем внимание на услугата за пране на мека мебел, която се предоставя от фирма "Клийнито" в град София.

Пране на мека мебел, която по същество е почистване на меката мебел, ние предлагаме различен тип услуги. Чрез машинно почистване извършваме машинно почистване на дивани, фотьойли, столове, табуретки, матраци и други меки мебели от текстил или кожа. Услугите извършваме на място при клиента с мобилни машини, за изпиране и подсушаване на тапицерии.

Имате нужда от пране на мека мебел (без значение дали е диван, фотьойл, стол), а ние можем да предложим услуга от най-високо качество при съвсем разумна цена.

пране на мека мебелпране на мека мебел

Нека маркираме основните стъпки, при услугата ни за почистване на мека мебел от текстил извършваме следните важни стъпки:

• Обезпрашаваме дамаската, чрез прахосмукиране;
• Нанасяме препарат за пране на текстилни повърхности според степента на замърсеност;
• Обработваме трудно достъпните места за машината, чрез ръчно третиране;
• Изсмукваме и неколкократно изплакваме дамаската с помощта на екстрактор;
• Подсушаваме материята с мощна вакуум машина, след което ароматизираме повърхността;
За почистването на мека мебел имаме на разположение модерна техника, която в комбинация с модерни препарати осигурява резултати на най-високо ниво.

Почистване с абонамент

Почитването което е регулярно е по същество абонаментно почистване, услуга която ние предлагаме на своите клиенти в град София. Гарантираме постоянство на услугата и можем да постигнем най-високо ниво, което да задържим. Почистването от фирма за почистване "Клийнито" е качествена услуга с постоянно качество и с използване на качествени материали.

Спазваме високи етични стандарти при регулярното поддържане на имотите. Предлагаме високи хигиенни стандарти от висококвалифициран и отговорен персонал, висок клас специализирана техника и професионални почистващи препарати.

сухо пране на мебелиабонаментно почистване на мека мебел

Как се формира цената, за абонаментно почистване?

При изготвянето на планове за абонаментно или регулярно почистване, вземаме предвид следното:
• Площта на имота;
• Дали почистването се извършва по график на клиента или по график на „Клийнито“;
• Честота на посещенията при клиента;
• Кои услуги ще бъдат включени в пакета;
• Включени ли са неспецифични услуги;
• Период на договорните отношения;