понеделник, август 09, 2021

Гаражни врати от стомана и секционни врати

Гаражни врати от стомана и секционни врати с монтаж в София и цялата страна, от нашите екипи. Направете информиран избор, за гаражни врати, охранителни ролетки или красиви секционни гаражни врати, за вашия гараж.

Благодарим ви, че отново сте с нас в блогът за гаражни врати на фирма "Ник доор" - производител, който осигурява монтаж на гаражни врати в София и цялата страна.

Гаражни врати

гаражни врати

Днес ще разкажем с общи щрихи за типовете гаражни врати от стомана (перфорирани и цели ламели - плоскости) които предлагаме. Във втората част от материала, може да прочетете синтезирана информация за нашите секционни гаражни врати. Секционните гаражни врати са по-луксозните гаражни врати. Желаем ви приятно четене.

Предлаганите от нас гаражни врати освен символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител, се монтират в София цялата страна.

Изработените от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

ролетни гаражни врати

Кратко обяснение: гаражните врати са два типа – гаражна секционна и гаражна ролетна.

Секционната врата е произведена от скачени елементи с ширина 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели 42 мм с термоизолация.

Стоманената ролетна врата е без изолация (от поцинкована ламарина). Това по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Секционни врати

секционни врати
Първи въпрос - извършвате ли монтаж на секционни гаражни врати в София? Да!

Секционните гаражни врати имат много предимства пред стандартните стоманени гаражни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра, което е достатъчно за пълноценна топлоизолация и така осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото. Освен това, те осигуряват и чудесна звукоизолация чрез качественото намаляване на шумовете.

Втори въпрос: какви са предимствата на предлаганите от вас секционни врати? Това са най-скъпите и качествени гаражни врати, те имат много предимства: термоизолация от над 4 сантиметра, която помага и за шумоизолацията.

Секционни врати – това са най-скъпите и качествени гаражни врати. Те имат много предимства: термоизолация от над 4 сантиметра, която помага и за шумоизолацията.

Секционната врата има много предимства и този тип гаражни врати са чудесен избор, ако притежавате автомобил от висок клас (голям SUV).  При този тип врати почти не губи от отвора на гаража (само 15 см. от височината), докато при ролетните гаражни врати загубата е около 35-40 см, заради нуждата от монтиране на кутия над вратата.

  • Секционните врати се задвижват от качествени двигатели, внос от германия, на фирмата „Марантек“;
  • Не се губи място, защото се придвижват по тавана и са подходящи за високи автомобили тип  SUV;
  • Декорация на панелите, за допълнителен шик;
  • Внушителен избор от цветове;
  • Може да бъде вградена пешеходна врата;