петък, декември 13, 2019

Транспорт на коли между България и Германия

Предлагаме Транспорт на коли между България и Германия на цени които ще ви изненадат приятно. Транспорт на коли до Германия на цени, които са приятна изненада за клиентите ни.
Транспорт на коли от България до Германия, както и транспорт на колите от Германия до България, предлагаме от "КС ТЛ". Стараем се да предоставим и цени, които да ви удовлетворят, но не винаги успяваме.

Цените на горивата в Европа са динамични, както и пътните такси. Ние зависим от всички тези фактори. Едно отклонение от маршрутите с 50-100 километра може и да е малко, но е свързано с големи разходи, когато се прави от камион натоварен с автомобили. Това оскъпява и нашия транспорт.


Транспорт на коли

Какво трябва да знаете за услугата ни за транспорт на коли? Ние извършваме транспортна услуга на коли както от България към ЕС (например Германия), така и от страните от общността към България.

Обикновено транспорт на коли от България към страни от ЕС е услуга, която предоставяме на фирми, превозващи част от автопарка си при командировки. Ние сме надежден партньор, като при някои обстоятелства можем да предоставим атрактивни условия и отстъпки за редовни клиенти.

Свържете се с нас, за да получите условия и атрактивни отстъпки, за редовни превози.

Транспорт на коли до Германия от България

Транспорта на коли от Германия до България (всяка точка в страната) е основна услуга. Ние превозваме коли от почти всички селища в Германия при наличие на техническа възможност. Имайте предвид, че транспорта до вашето селище може да оскъпи чувствително транспорта в рамките на България. Представяме възможност да получите автомобила си и в по-голям град.

Транспорт на коли от Германия до Българя

Транспорт на коли от Германия до България на конкурентни цени, с ясни условия. Ние можем да извършим доставката във възможно най-скъсени срокове.
За да получите възможно най-добрата услуга, моля посетете нашата страница за транспорт на коли до България.

транспорт на коли
транспорт на коли
Не е тайна за никого, че производителите на много продукти са с различно качество в източна и западна Европа. Автомобилите не са изключение и много хора избират немското качество. Добрата сервизна грижа за употребяваните автомобили в Германия е допълнителен стимул за покупка на немски автомобил.

Покупката на кола от Германия е вече нещо нормално за мнозина у нас. На практика от там се внасят автомобили с добра сервизна история от държавите известни с добрата грижа за колите. Германия е добър пример в това отношение.

Част от предоставените снимки са от фирма за професионална фотография, а този сайт използва услугите на фирма за поддръжка на сайт.