четвъртък, април 08, 2021

Гаражни врати в София

Гаражни врати в София, на страхотни цени от производител. Ние сме "Ник доор", производител на гаражни врати от всички типове.
Днес ще разкажем за нашата услуга, за доставка и монтаж на гаражни врати в град София. При все, че в този текст става въпрос за монтаж на гаражни врати в София, фирмата доставя и монтира в цялата страна.

Гаражни врати София

При нас може да разчитате на високото качество на изработка и акуратността на собствените монтажни екипи на производителя. Самите гаражни врати се изработват от различни материали, като всеки от тях си има специфика. 

 Нашите специалисти ще ви помогнат да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях. За монтаж на гаражни врати в София, ние разчитаме на собствени екипи от монтажници, които познават спецификата на моделите и е начина, по който да осигирим наистина високо качество.

Стоманени гаражни врати

Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове. 

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване, заради което предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена. 

При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото. Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените врати са сравнително шумни.

Алуминиеви гаражни врати

Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя. 

Как постигаме високо качество и надеждност? С използване на оборудване от най-добрите в бранша и високото качество на собствената ни производствена база. Използваме материали с най-високо качество и всички механизми, които не произвеждаме сами са от най-добрите в Европа:

  • барабаните и пружините са произведени в Италия от фирма „Машинара„;
  • заключващите механизми са от италианската фирма „ИКСА„;
  • моторите са с изключителното италианско качество, на „Елсамек„;
  • алуминиеви ламели от лидера в Италия и европа фирма „Гименес Ганга„;

Ролетни врати София

Имайте предвид, че ролетните врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. Охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка. Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. 

По същество ролетни врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата. 

И още нещо важно: в зависимост от вида на задвижването, ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични. Дистанционни управления за гаражни ролетни врати За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. 

Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още. Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 4 броя врати. 

Бутони за отваряне на автоматична ролетна врата и ключ, като те са алтернатива или допълнение към дистанционното отваряне на вратата. В случай на липса на електричество или при авария, може да бъдат отваряни и с аварийно жило от вътрешната страна на вратата.