понеделник, юли 19, 2021

Гаражни врати с перфорирани ламели

Гаражни врати с перфорирани ламели, които са подходящи за търговски обекти, където е важна сигурността, но и да бъде видима стоката.

Ние прадлагаме гаражни врати изработена от перфорирани алуминиеви и стоманени ламели. Те осигуряват високо ниво на сигурност и правят възможно излагенто на стоките на витрината, дори когато обектът е затворен.

Предлаганите от нас гаражни врати са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Алуминиеви ролетни врати

гаражни врати с перфорирани ламели

Подходящи са за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околните е приоритет. Алуминият предоставя ниско ниво на шума при отваряне и затваряне, заради по-ниската маса, както и малка консумация на електричество от двигателя.

Макар че алуминият е добър проводник на топлина, алуминиевите врати осигуряват добра термоизолация!

Това се постига с пенополиуретановият пълнеж на ламелите (плоските плочки, които изграждат вратата). Освен това произведените от нас алуминиеви врати са с надеждни гумени уплътнения, тихи водачи и качествени четки.

Стоманени ролетни врати

Те осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е важно. За производството им използваме закалена стомана за ламелите (плоските елементи), стоманени водачи от клас А, а заключването е със здрави и надеждни стоманени шишове.

Стоманените врати имат голяма собствена маса, което прави по-трудно ръчното им задвижване. Заради това предлагаме и монтаж на електрически двигател на изключително разумна цена.

При поръчка на електродвигател на вече монтирана врата има известно оскъпяване, заради допълнителните разходи, заради което препоръчваме, монтаж още в началото.

Въпреки че предлагаме качествени четки, които намаляват шума при отваряне и затваряне, стоманените