четвъртък, юли 18, 2024

Български ролетни врати

 Български ролетни врати с монтаж от фирмата производител и на изключителното изгодните цени, които може да ви даде производител.

Качествени български ролетни врати от фирма „Ник Доор“ – съчетание на отлично качество и разумни цени.

Български ролетни врати

Български ролетни врати
Български ролетни врати

Български ролетни врати  с отлично качество. Стоманените български ролетни врати осигуряват високо ниво на сигурност, когато това е от съществено значение. 

Ние използваме закалена стомана за ламелите, които са плоски елементи на вратата, стоманени водачи от клас А и здрави и надеждни стоманени шишове за заключване. Тези врати са подходящи за обекти, където сигурността е приоритет.

Алуминиевите врати са подходящи за жилищни и бизнес райони, където спокойствието на околната среда е важно. Алуминиевият материал предоставя ниско ниво на шум при отваряне и затваряне на вратата поради по-ниската му маса. Те също така имат малка консумация на електричество от двигателя, което ги прави икономични в употреба.

Следете и нашата страница, за да поръчате ролетни врати на промоционални цени.

Секционните ролетни врати са врати, които са от най-висок клас. Те разполагат с топлоизолация, електрически мотор и осигуряват комфорт за вашия гараж. Може да се каже, че те са и белег на стил и грижа за околното пространство.

Защо да изберете секционни гаражна врата?
Секционните ролетни врати имат много предимства пред стандартните стоманени ролетни врати тип ролетна щора. Секционни врати се изработват от метални ламели с полиоретанова изолационна пяна, имат дебелина от 42 милиметра (4.2 сантиметра) и осигуряват топлина през зимата, прохлада през лятото, както значително намаляване на шума.


Още - запознайте се българските пешеходни врати