петък, април 09, 2021

Почистване на вашите мокети в София

Почистване на вашите мокети в София от фирма за професионално почистване "Видатекс". Предлагаме абонаментно почистване за бизнес клиенти, със специални цени за големи и много големи офис площи.
Тази статия е предназначена за тези, които притежават или управляват офис площи, застлани с мокети. Ние сме наясно с всички проблеми, с които сте се сблъсквали при поддръжката на вашите мокети. 


Знаем как да съхраним дълго усещането за нов мокет. Знаем как предпазим вашите мокети, за да запазят дълго своите ярки цветове. Знаем и как да се преборим и с упорити петна. 

Ние сме "Видатекс" - най-иновативната компания за почистване на мокети в София. 

Почистване на мокети в София

почистване на мокети в София
Фирма за професионално почистване "Видатекс" може да стане приятел на вашите мокети.

Ето как "Видатекс" може да Ви бъде полезна:
  • Почистване на мокети (пране на мокети с няколко различни метода);
  • Консултация за правилната поддръжка на мокети;
  • Обучения на персонал, когато вие сами извършвате пране на мокетите си;
  • Доставка на Препарати, чийто вносител е нашата фирма;
  • Доставка на Машини, за наши клиенти, които сами поемат почистването;
Съвременните технологии позволяват да избираме няколко метода, за пране на мокети според степента на замърсяване. При много силно замърсени мокети най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. Чрез този метод се стига в дълбочина на настилката и перфектно почистване на мокета. 

Благодарение на технологиите в които сме инвестирали, във "Видатекс" този метод е изключително бърз и времето на съхнене е кратко (около 2 – 3 часа). Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. 

При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).  Почистването става много бързо и с впечатляващи резултати.

Абонаментно почистване

аяо "Видатекс" има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната.
почистване на офиси
почистване на офиси в София

При нас може да получите изгодни условия, за дългосрочни договори за абонаментно почистване за бизнеса. 

Ние предлагаме абонаментни договори за почистване на офиси, почистване на хотели, почистване търговски площи, почистване на конферентни зали, почистване на ресторанти и други.