четвъртък, януари 29, 2015

Кърти Чисти Извозва


Предлагаме комплексна услуга за къртачни услуги - Кърти Чисти Извозва в град София.
Това е първоначалния етап от процеса „кърти чисти извозва“ и тази услуга включва:

Кърти

извозване на строителни отпадъци
кърти чисти извозва - кадър от извозване на строителни отпадъци
Къртене на бетонни и тухлени стени – често предпочитано приразширяване и ремонт на апартаменти и къщи. Разширяване на сводове и отвори за нови дограми и врати – при подмяна на врати и дограми, често се налага разширяване на отворите за монтаж. Пробиване на отвори различни по диаметър – много често се налага пробиване на нови отвори за монтаж на камини, плотове, бяла или черна техника. Услугага включва и къртене на замазки, асфалтови покрития, фаянс, къртене на мозайки, теракоти и други подови настилки. Предлагаме и събаряне на сгради, разрушаване на стари постройки, дувари, стени, зидове и къщи.

Чистене
Почистването е много важен етап от комплексния процес „кърти чисти извозва“. След извършване на къртачните услуги, в строителния обект се образува огромнто количество различни – леки и тежки строителни отпадаци, прах и мръсотия. Те трябва да се съберат в здрави чували с помощта на метли и лопати, сред което да се транспортират до превозното средство, което ще извози боклука. Ние от Kartachi.org предлагаме тази услуга, като взаимно свързана с ремонтните дейности, с която ще си спестите много „мръсна“ работа и нашия професионален екип ще извърши вместо Вас.

Извозване на строителни отпадъци

Извозването на вече събраните боклуци е финалната фаза от услугата „кърти чисти извозва“. Тя включва извозване на вече почистените строителни отпадаци, чрез транспортни средства (камиони, контейнери, бусове) осигурени от нас. Извозваме строителните отпадъци само до законни сметища. В цената за извозване на строителния отпадък е включена и таксата, за депонирането на отпадъците.