неделя, юни 18, 2017

Фарс за: пране на мокети

Кой се нуждае от професионално пране на мокети? Всички, за които качеството на услугата, за професионално почистване е от значение.
В случай, че разполагате с модерни мокети, за които сте инвестирали сериозни суми, е нормално да инвестирате и в професионално пране на мокети.

Какво представлява услугата за професионално пране на мокети в София?
пране на мокети

Пране на мокети

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пане на мокети? Професионално почистване на мокети в София за вас.

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.  Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Защо професионално пране на мокети?

При професионалното пране на мокети се използват препарати (за самото пране), които дават много по-добри резултати от стандартните, а нашите специалисти за професионално почистване избират правилния препарат, за най-добри резултати.

В случай, че се интересувате от детайли за професионално почистване, моля посетете някой от линковете в статията ни. Благодаря за интереса ви, към професионалното почистване на мокети.

източник:  блог на Видатекс за пране на мокети