понеделник, декември 19, 2022

Ролетни врати с монтаж в цялата страна

Ролетни врати с монтаж в цялата страна от фирма "Ник доор" - производител на гаражни врати с най-високо качество в България.

Ролетни врати и гаражни врати от фирма "Ник доор" - какви са особеностите на всеки от тези продукти?

ролетни врати
Ролетни врати с монтаж

Ние предлагаме качествени ролетни врати, като монтажът се осъществява от нашите монтажни екипи в цялата страна. Предлаганите от нас ролетни врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. Охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка.

Както подсказва името им, ролетните врати са ролетка, която се използват за гаражи. По същество ролетните врати са вид гаражни врати. Те се произвеждат от скачени един за друг плоскости (ламели), които се навиват на руло в металната кутия над вратата. Кутията може да бъде монтирана отвън или отвътре в зависимост от желанието на клиента и характеристиките на сградата.

Гаражни врати с монтаж

Предлаганите от нас гаражни врати с монтаж са символ на надеждност, сигурност и всичко това на разумни цени, които може да предложи един производител.

Тъй като гаражните врати са с различни размери, предлаганите от нас врати не са стандартни, а се изработват специално за вашите нужди и според вашите изисквания.

Какви са видовете гаражни врати с монтаж, които може да поръчате при нас?

Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати с монтаж – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.