четвъртък, декември 23, 2021

Пране на мокети в София преди празниците

Пране на мокети в София преди празниците, от фирма за професионално почистване - "Видатекс". Ние знаем всичко за прането на мокети.

Фирма "Видатекс" се съобразява с работното време на своите клиенти и по време на празниците, нашите екипи ще се на разположение, за да извършат пране на мокетите, докато вашите служители почиват.

Пране на мокети в София

пране на мокети в София
Предлагаме професионално пране на мокети в София, с изключително високо ниво на почистването. Работим с най-висок клас техника, последно поколение, което ни позволява да имаме изключително добри резултати.

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

Професионалното пране на мокети във "Видатекс" се извършва с машини от последно поколение, което прави почистването предвидим процес. Има няколко сериозни ползи от това, че почистването на мокетите се извършва със съвременни технологии, което го прави професионално.

Ползи от професионално пране на мокети:

  1. Скорост на почистване - с нашите съвременни машини, а пране на мокети постигаме до 80% по-висока скорост на пране на мокетите в сравнение с разпространените при конкурентите машини;
  2. Дълъг живот на мокетите - съвременните методи, за пране на мокети, които се използват от нашите машини са щадящи към мокета;
  3. Препарати на най-високо ниво - ние извършваме самостоятелен внос на препарати, което ни позволява да имаме качество несравнимо с това на конкурентите ни;
  4. Високо качество - всичко това води до високо качество на услугата, за пране на мокети от "Видатекс";

Почистване на офиси

ние предлагаме изключително високо качество, на услугата ни за пране на мокети. Използваме различен метод с различни машини и препарати, в зависимост от типа настилка, площта на помещението, времето за съхнене.

При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.

Ние знаем какво е качествено почистване на офиси и го правим винаги. Професионално почистване от "Видатекс" - това е изборът на тези, които искат най-доброто.

Източник блог на фирма "Видатекс" - професионално пране на мокети