сряда, януари 06, 2021

Почистване на офиси

 
Почистване на офиси - всичко за услугата ни, за професионално почистване в град София.
Професионалното почистване на офисите в София е основна дейност на фирма "Хоризонт 1". Ние се стремим да предоставяме качествена услуга, на силно конкурентния пазар на услуги за почистване в София.

Почистване на офиси

Ние знаем, че добре свършената от нас работа помага на други хора, да вършат добре своята. 

Нашата услуга за почистване на офиси е качествена. Ние подобряваме работната среда на много хора, като се стараем да сме изрядни в своята. Почистения добре офис води до ползотворна работа.  

почистване на офиси

Качествени материали, за почистване на офиси, защото ние вярваме, че хората у нас заслужават, да имат същата добра работна среда като колегите им в по-развитите и богати общества. 

Ние предлагаме на своите клиенти екологично чисти препарати, за почистване в офисите. Те предоставят същите високи резултати, но предпазват от алергии.

Какво е включено в почистване на офиси?

1. Почистване на подовете в офиса: ламинат, гранитогрес, мокет или килим; 
2. Почистване на мокри и сервизни помещения - тоалетни, баня (ако е налична), килер; 
3. Почистване на бюра и работни маси от прах и обработка с препарат; 
4. Почистване на офис техниката - компютри, клавиатури, принтери, скенери и други; 
5. Изпразване на кошчетата за смет; 
6. Регулярно почистване на прозорци (стъкла и дограми), както и външни фасади при договаряне; 
7. Пране на мека мебел - столове, дивани, фотьойли, табуретки и други; 
8. При чистене на офиси, ние задължително проветряваме помещенията; 
9. Предлагаме абонаментно почистване на офисите ви при изгодни условия;

Пране на мокети

Качествена услуга, за пране на мокети в град София от "Хоризонт 1". Ние се грижим за качествената услуга, за изпиране на мокети, която имаме удоволствието да предоставим на своите клиенти. 

При нас може да поръчате услуга, за пране на мокети за бизнеса със съответните добри ценови условия. Ние вярваме, че услугите от типа В2В са ключ към успеха.
Имате ли нужда от поддръжка на сайт?

Пране на мокети

Пране на мокети от фирма за почистване в София, за клиенти, които държат на качеството. Предлагаме пране на мокети за домашни клиенти и фирми (корпоративни клиенти) в София.

Пране на мокети чрез екстракция на гореща вода

Услугата се извършва на място при клиента, „HWE“ като технология за пране на мокети е все още нещо много ново за България, към момента това е най-надеждният и ефективен начин за справяне с мръсотията по мокета. Какво представлява „HWE“, машина за пране на мокет – 3 в 1,? 

пране на мокети от фирма за почистване

Преимущества на Hot Water Extraction:

• Машината разполага с автономен нагревател за водата която ще бъде впръскана в меката настилка, нагревателят може да се регулира от 20°C до 80°C. Това е плюс предвид различната издръжливост на температурата която може да понесе мокета. Нагревателят загрява водата до желаните °C моментално, без изчакване!

• Второ преимущество на „HWE“ се явява високото налягане (изключителните 32 bar) на впръскване на вода в настилката. То също би могло да се регулира както нагревателят, повечето машини за изпиране на мокети са с налагане на помпата за водата от само 6 bar. Сами може да видите разликата в налягането за впръскване на водата с препарата.

• Всмукателна мощност – „HWE“ е с всмукателна мощност на която могат да завидят много машини за пране на мокети, тя е оборудвана с 3 турбини от по 1200W всяка,. За обезшумяването им е вложена инженерна мисъл като за обезшумяване на звукозаписно студио!

Така „HWE“ системата се превръща в машина за прането на мокети която е в състояние за едно и също време да даде по-високи резултати. От гледна точка на обем почистени площи, време за изсъхване на настилката и успешно разтворена и изсмукана мръсотия от мокета.

Фирми за почистване

Ние сме една от многото фирми за почистване в София, за да изпъкнем се стремим да спазваме високи фирмени стандарти.

Ние сме от почистващите фирми в София, които не пестят от качеството, защото се стремим да изградим клиентска база с постоянни и доволни клиенти. Изберете фирма за почистване с опит, традиции и стремяща се към качество на една разумна цена за почистване.


Имате ли нужда от услуги за поддръжка на сайт? Нашите партньори могат да са Ви от полза.