понеделник, февруари 25, 2019

Превоз на коли

Превоз на коли с kstrucks.bg – ние организираме и извършваме покупка на коли втора ръка и доставката им в България. Покупка и превоз на коли до България от kstrucks.bg.
Извършваме услуги за превоз на коли и транспорт на автомобили от Западна Европа до България. Оперираме предимно в Германия, Белгия, Нидерландия и организираме превозът до всяка точка в България.

Превоз на колите с платформа и до всяко населено място в България, от kstrucks.bg.
Разполагаме със собствена платформа и извършваме редовни курсове към страната.

Предлагаме превоз на леки и товарни коли от Германия, Белгия и Нидерландия (Холандия) до всички населени места в България.

От нас може да очаквате коректност и изгодни цени за превоз на леки автомобили, пътнически и товарни микробуси и камиони. Вие избирате, а ние организираме внос за Вас.

Каква е цената за превоз на коли с платформа?

Цената за превоз на коли с платформа до България зависи от километрите от точката на товарене до точката за доставката и. Ние се стараем да осигурим възможно най-добра за своите клиенти.

Превоз от Западна Европа до България

Търсите изгодна цена за превоз на колите с платформа от Западна Европа (Германия, Белгия, Нидерландия) до България?

Ако отправната точка е Германия, Белгия или Нидерландия, то сте на правилното място. kstrucks.bg осигурява конкурентни цени за транспорт на автомобилите.

При нас може да поръчате избран от Вас автомобил или камион. Ние ще посетим продавача, ще направим снимки на избрания автомобил, а след потвърждение от ваша страна ще извършим покупката.

Вижте страница с цени, за да се запознаете с цената на услугата по най-често поръчваните направления.

Наши партньори осигуряват услуга за изработка на сайт на разумни цени.