понеделник, юни 26, 2023

Гаражни врати на промоционални цени в София

Поръчайте гаражна врата с отстъпка до -15% от фирма производител на гаражни врати в София.

През месец юни, фирмата предлага активна промоция на гаражни врати с атрактивни цени. Свършете се с нашите консултанти или попълнете формата за контакти в страницата ни за промоции, за да се свържем с вас с конкретно предложение, съобразно вашите нужди.

гаражни врати в София
гаражни врати в София

Гаражни врати на промоция с отстъпка до -15 %

Възползвайте се от пролетното ни намаление на цените, за покупка на гаражни врати. Ние имаме екипи, които ще ви посетят в къси срокове, навсякъде в София.

Ние сме български производител на гаражни врати, което ни позволява да продаваме на атрактивни цени. Изберете това, което желаете или се свържете с нашите любезни консултанти, за да получите помощ при избора.

При нужда от покупка на гаражн аврата, ние помагаме на своите клиенти да направят информиран избор. Монтираните от нас електромотори, са производство на едни от водещите фирми в Европа. Оборудвани са с механизъм, който помага да бъдат отваряни в случай, когато липсва електрическо захранване, както и такъв, който максимално затруднява крадците.

Какви са разликите между гаражните врати, които се задвижват електрически и такива които се задвижват ръчно?

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Фотоклетки за гаражни врати

Като опция, за сигурността и удобството Ви, предлагаме и монтаж на фотоклетки. Предназначени са за аварийно спиране на вратата, ако под нея има живо същество или предмет.

Предлагаме и програмиране, за автоматично затваряне след определено време. Вие само отваряте вратата, а след като излезете, тя сама се затваря.


Този материал е публикуван първо във фирмения блог.