четвъртък, февруари 16, 2023

Гаражни врати в София - качеството на добри цени

Изберете гаражни врати в София от производителят. Ние предлагаме качеството на добри цени с качеството на голям български производител.

Гаражни врати с най-високо качество, изработени от стомана и алуминий - предлагани от фирма "Ник доор". Ние предлагаме най-високо качество на българския пазар.

Гаражни врати София

Когато избирате произведените от нас гаражни врати София получавате качество, защото ние монтираме качествена автоматика. Електродвигателите са произведени от фирма „Elsamec“, като осигуряваме гаранционна и извън гаранционна поддръжка.

Кратко обяснение: гаражните врати биват два типа – гаражна секционна и гаражна ролетна. Вижте повече за предлаганите от нас ролетни врати.

Най-честият избор на клиентите са изготвените от алуминий и стомана врати. За тях предлагаме богат избор от цветове, както и много удобства като екстри, за произвежданите от нас стоманени и алуминиеви гаражни врати в София.

Най-високият клас гаражните врати тип секционната врата, които са произведена от скачени елементи с ширина между 50 и 60 сантиметра. Предимството им е, че са по-дебели – те са с дебелина от 42 мм, предоставят отлична шумоизолация и термоизолация.

След като разговаряте по телефона с нашите консултанти, за гаражната врата от която имате нужда, наш представител посещава обекта, взема нужните размери и след това ние изработваме вашата гаражна врата.