вторник, април 23, 2019

Професионално почистване от "Про Клийн Сървисис"

Професионално почистване в София от фирма за почистване "Про Клийн Сървисис". Ние сме фирма с богати традиции в почистването за корпоративни клиенти в София.

Когато се нуждаете от висок клас професионално почистване, за вашия офис, хотел, ресторант или просторен дом, ние можем да предоставим високо качество на услугата.

Почистване на офиси

пране на мокети
Услугата почистване на офиси е оптимизирана за нужните на фирми, които търсят високо качество без компромиси. Ние предлагаме
Непрестанно инвестираме в нова техника, най-съвременни професионални почистващи препарати и обучение на персонала. Така можем да предоставим услуга за почистване на офиси на най-високо ниво.
С всеки изминал ден се усъвършенстваме и предлагаме на клиентите си продукт на високо ниво. Вижте страницата ни с референции, за да се запознаете как виждат нашите клиенти, качеството на услуга, за професионално почистване на офис площи.
почистване на офиси
професионално почистване на офиси

Следейки всяка нова технология, ние сме единствената компания, която предлага иновативна система за почистване.

Нашите машини и препарати са с доказано действие и предоставяме осезаемо по-добра услуга спрямо повечето конкуренти на пазара на услуги за почистване на бизнес площи (предимно офиси).

Пране на мокети

Нека поговорим за професионално почистване, в смисъл за прането на мокети.
При почистване на офисите, една от основните услуги нужни на нашите клиенти е именно пране на мокети.

За професионалното почистване на мокети, разполагаме с най-висок клас машини, за изпиране на мокети. Оборудвани сме с техника от най-висок клас сме в състояние да почистим големи площи, за малко време, без да нараняваме настилките

Ако разполагате с: големи офис площи, имате нужда от редовно, качествено почистване, вашите мокети са от висок клас и изискват пране на мокети, което да щади материала и цветовете;

То Вие имате нужда от качествена услуга, за пране на мокети – работа, която е по силите на „Про Клийн Сървисис“.

Когато мокетите се обслужват от техника от нисък клас има риск от увреждане на тъканите. За жалост машините от нисък клас прилагат изключително голяма механична сила, при почистване на мокетите и това води до бързо износване на тъканите.

Предлагаме ви да се свържете с нас, за да онагледим разликата при пране на мокети с нисък и висок клас техника.

Платформа за кола с kstrucks.bg

Транспорт на автомобили до България с платформа за кола. Ние предлагаме транспорт на автомобил (или автомобили) от Германия, Нидерландия, Белгия до България с kstrucks.bg. Ние сме коректен превозвач, убедете се сами.
платформа за кола
транспорт с платформа за кола
Ние предлагаме транспорт на един или повече, лек или товарен автомобил между България и страните от Западна Европа. С нас може да транспортирате автомобил от Германия, Белгия, Нидерландия (Холандия) до България, както и по обратното направление. За услугата използваме платформа за кола от модерен тип.

Защо с платформа за кола?

От какво зависи цената при превоз с платформа за кола?
  • от километрите между двете точка;
  • цените на горивата;
Превозът с платформи за коли се осъществява по предварителен график на фирмата. Възможни са и бързи поръчки.
За нас
kstrucks.bg е българска платформа, която е специализирана в превоз на коли и транспорт от страни в Западна Европа до България. Извършваме транспорт от Германия, Белгия, Нидерландия до България.
Цена за превоз на коли с платформи
Цената за превоз на коли до България зависи от километрите от точката, от която ще бъде натоварена колата до точката за доставката и.

Превоз с платформи за коли до България

Търсите изгодна цена за внос на коли с платформа до България? Ако отправната точка е Германия, Белгия или Нидерландия, то сте на правилното място. kstrucks.bg осигурява конкурентни цени за транспорт на автомобилите.
При нас може да поръчате избран от Вас автомобил или камион.Ние ще посетим продавача, ще направим снимки на избрания автомобил, а след потвърждение от ваша страна ще извършим покупката.