сряда, октомври 06, 2021

Транспортни фирми за превоз на стоки

Транспортни фирми за превоз на стоки в България и ЕС. Ние предлагаме транспортни услуги и логистика в България и ЕС на разумни цени. Изберете нас за свой партньор, за превоз на стоки - транспорт с една от най-добрите транспортни фирми.


транспортни фирми
Когато се нуждаете от превоз на стоки, които са значителни по обем и то регулярно, на разумна цена - вие сте на правилното място. Ние сме сред транспортните фирми, които могат да предложат наистина високо качество.

Транспортни фирми

Когато търсите добри транспортни фирми у нас, може да разчитате на наистина добро качество при нас. Ние сме от тези транспортни фирми, които се стремят да създадат добри и трайни отношения със своите клиенти - и успяваме.

Транспортните фирми извършващи пълен набор от транспортни услуги (по суша, въздух и вода) са гръбнака на международния транспортен поток. Фирмите с предмет на дейност транспорт предоставят средства (камиони, влакове, кораби, самолети и други), за транспортир на товари.

Като част от Европейския съюз, българските фирми си партнират за логистика и конкурират в предоставянето на Транспортни услуги с превозвачи както от съюза, така и от останалите страни в Европа.

За да предоставим добри транспортни услуги на своите клиенти, ние си партнираме с добрите транспортни фирми у нас и в чужбина. Предоставяме качествени транспортни услуги: организираме товарен транспорт, за пратки с големи вариации в размерите: „от кашон до камион“.

Групажен транспорт Румъния

групажен транспорт

При нас може да получите изключително добра цена за групажен транспорт и логистика на товари от България до Румъния (от София до Букурещ и обратно). Свършете се с нас, за да получите актуална цена!

Европалет: размери 120 х 80 х 150 см, тегло до 600 кг. Транспорт до Румъния / Групажен транспорт до Румъния от България Групажен транспорт към Румъния Групажен транспорт към Румъния Ежедневна групажна линия от София до Букурещ. Групажен транспорт към Румъния, а преди това можем да транспортираме товара от всяка точка на България до София.

Ние организираме транспорт до Румъния (основно град Букурещ), като нашия транспортен възел е в град София. Предлагаме атрактивни цени, за транспорт в рамките на България, до точката на потегляне на товарите към Румъния. Транспорт от Румъния / Групажен транспорт от Румъния до България, за превоз на различни стоки.

Ежедневна групажна линия от Букурещ до София - логистика на високо ниво. И след това до всяка точка на България. Организираме превоз на стоки за своите клиенти транспорт на товарите от Румъния / и групажен транспорт към Румъния/ и след това транспорт на товарите до всяка точка на България на атрактивни цени.

Групажен транспорт към Румъния Пътуваме и към втория по големина гръцки град – Букурещ. Имаме групажна линия от София до Букурещ, както и обратното направление – групажна линия от Букурещ към София. Научете още за предлагания от нас групажен транспорт към Румъния в текста по-долу.

При необходимост извършваме групажни товари и логистика, за превоз на стоки и по други направления. Направете запитване за вашето направление, за групажен товар в Румъния. Ние предлагаме на своите клиенти къси срокове, удобно време за товаро-разтоварни работи. С гордост заявяваме, че сме добрият спедитор, когато имате нужда от превоз на товари от България към Румъния или обратно.

Групаж на хладилни товари: групажен транспорт към Румъния Предлагаме групажен транспорт и на товари, които изискват хладилен режим. Когато превозвате стоки, които изискват хладилен транспорт, Ние сме вашия партньор, за групажен транспорт към или от Румъния. Научете всичко, за предлаганите от нас хладилни товари с групажен транспорт към Румъния.

Ролетни врати и индустриални врати

Ролетни врати са тип гаражни врати, които са удобни за монтиране в магазини, офиси, други обекти, за защита от посегателства. Вижте още в текста по-долу, за техните предимства и особености.

Благодарим ви, че отново сте с блогът, в който говорим за гаражни врати и техните разновидности. В днешния материал ще стане дума за ролетни врати и техния по-голям вариант - индустриалните врати, които са предназначени за силози, складове и други обекти.

Най-същественото за ролетните врати е, че те са вид гаражни врати (които са съставени от подвижни части, подходящи за навиване в барабан), удобни за монтаж в градска среда като магазини и офиси, така че да не заемат място.

Ролетни врати

ролетни врати
Днес ще поговорим подробно за предлаганите от нас ролетни врати - моля запознайте се с качествените български ролетни гаражни врати от фирма "Ник доор".Ролетни врати на цени от производител – качество от „Ник Доор“. Изработваме ролетни гаражни врати с разнообразни цветове – ръчно и електрическо задвижване.

Ролетните врати се разделят на два типа: ролетни гаражни и ролетни охранителни. Охранителната може да бъде плътна, перфорирана или оплетка.

Според вида на задвижване, нашите ролетни врати могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 4 броя врати.

Индустриални врати

индустриални врати
Втората част на нашия материал е посветена на вратите за бизнеса, който работи с едрогабаритна техника. Запознайте се с индустриалните врати, за които ще стане подробно дума в редовете по-долу.

За нас може да се каже, че сме производител на качествени български индустриални врати, като за нас няма ограничения в размера на съоръжението, за което можем да изработим индустриална врата. Изработваме сами голяма част от съоръжението, а задвижващите агрегати купуваме от най-добрите в бранша. Моторите са на реномирани европейски производители от Италия.

Нашите индустриални врати се изработват след внимателно запознаване с нуждите на клиента. Обикновено имат една или повече пешеходни врати (малка врата, която служи за влизане и излизане, без да се повдига голямата и тежка врата) и прозорци. Задвижването е с мощни мотори.

Въпроси и отговори

  • Има ли ограничения за размерите на вратите? – Не, ние можем да се справим с всеки обект, след съответната подготовка;
  • Какви материали използвате? – Подходящите за съответния обект, като се съобразяваме с изискванията на поръчителя и избираме най-качествените достъпни на пазара;
  • Колко време е необходимо да се изработи вратата? – При този тип врати не може да се говори за стандартизация, така че всичко зависи от мащаба на проекта;
  • Какъв опит имате в изработка на индустриални врати? Имаме монтирани обекти в България, Унгария и Германия. При запитване можем да предоставим референции от наши клиенти;

Асфалтиране или полагане на асфалт в София

Асфалтиране е услуга за полагане на асфалт на частен или обществен път, алея, двор, тротоар, паркинг. Ние сме фирма специализирана в услуги за асфалтиране в София.

Когато имате нужда от работа с надеждна фирма, за полагане на асфалт на своя обект, ние сме хората, които могат да ви съдействат. 

Асфалтиране

Изберете асфалтиране от фирма, която познава всички стъпки при полагането на асфалтовата настилка. Ние не работим в лоши метеорологични условия, спазваме всички технологични и законови изисквания.

Асфалтирането на пътища, улици, паркинги, тротоари, дворове и алеи. Полагане на асфалтова настилка. Запълване на пукнати в асфалта – машинно или ръчно.

асфалтиране

Поддръжка на асфалтови обекти на клиенти в София и близките селища. Ремонт на стари асфалтирани пътища. Правим отстъпки за по-големи поръчки, за полагане на асфалт (асфалтиране).

Афсфалтирането е трудоемка, шумна, и вредна за здравето задача, най-вече заради отделения при полагането газове, които са вредни за здравето. Нашите работници са оборудвани с предпазни средства, които щадят тяхното здраве.

Ние от „Майсторите“ предоставяме качествени услуги, за полагане на асфалт в София със съвременна техника. Разполагаме с опитни работници, които знаят всичко за асфалтирането.

Ние можем да говорим на дълго и широко, за нашата услуга за полагане на асфалтово покритие, известна още и като асфалтиране. Има много методи, подробно разписани технологии.

Асфалтирането е познато още от древността, но едва в последните сто години, когато се развиха двигателите с вътрешно горене, то стана толкова важно за поддръжката на пътищата в съвременния свят.

Предлагаме на вашето внимание, своята услуга за полагане на асфалт в София. Ние сме фирма, специализирана в къртачни услуги, събаряне на сгради и асфалтиране, като се стараем да поддържаме изгодни цени.

Заявете безплатен оглед на 02 41 61 200

Какви услуги свързване с асфалтиране предлагаме?

  • асфалтиране на пътища;
  • асфалтиране на тротоари;
  • асфалтирана на паркинги;
  • асфалтиране на алеи;
  • асфалтиране на дворове;

Ние държим на качествената услуга, за асфалтиране в София и използваме само модерна техника, за полагане на настилката. При нас може да разчитате на качествена услуга за полагане на асфалтово покритие. 

Полагане са асфалт

Имайте предвид, че полагането на асфалт в София е само една от частите от услугата по асфалтиране, тъй като преди полагане на настилката има и други дейности, за подготовка на терена.

В момента за полагане на асфалт в София, страната и света се използват модерни машини, често автоматизирани. Това е приложимо при промишлени обекти, докато при къртене на бетонни плочи или стени в домове, най-удачно и удобно е къртенето с обикновени ръчни къртачи.

Важно е да знаете какво правите, тъй като има случаи с разрушени сгради и дори жертви, когато с къртенето на бетонни стени се занимават хора, които увреждат конструктивната цялост на сградата. Преди да се пристъпи към изкъртене на бетон, без значение дали е стена или колона, задължително трябва да разберете дали те са носещи. Това е работа за специалисти.

Почистване на офиси и пране на мокети в София

Почистване на офиси и пране на мокети в София от фирма за професионално почистване. Ние сме "Видатекс" специалисти в почистването на офиси.

В нашата дейност, почистването на офиси е една от водещите дейности. При почистването на офиси пък, най-трудоемкото е прането на мокети, за това и ние разполагаме с висок клас машини и препарати. 

Почистване на офиси

Фокусът на днешния материал е почистването на офиси и по-специално услугата ни, за пране на мокети, което и най-специфичното в нашата дейност. Бърсането на прах, изхвърлянето на отпадъци и почистването на стъкла е важно, но прането на мокети изисква подготовка и машини.

Предлагаме пълен цикъл услуги, за почистване на офиси, като те включват почистване на санитарни помещения, почистване на бюра, изпразване на кошчета за смет, грижа за кухненския бокс, регулярно почистване на стъкла, огледала, дограми и врати.

почистване на офиси в София

Ние предлагаме почистване на офиси в София за корпоративни клиенти фокусирани върху качеството на услугата. Предлагаме и обичайните услуги, за почистване на офиси, като поддръжка на мебелировката и почистване на мокрите помещения.

На първо място, ние предлагаме изключително високо качество, на услугата ни за пране на мокети. Използваме различен метод с различни машини и препарати, в зависимост от типа настилка, площта на помещението, времето за съхнене.

При нас можете да разчитате на неизменно високо, постоянно качество на услугата за почистване на вашия офис или офиси в София. Разполагаме с добре обучен и мотивиран персонал, който дава винаги всичко от себе си. Нашите служители са обучени да боравят с висок клас техника, за професионално почистване, която позволява бързо завършване на задачите.

Почистване на офиси за клиенти, които държат на качеството - това е "Видатекс". Поддръжката на мокетите офиса не са лесна задача. Това е работа към която трябва да се подходи отговорно и да се извърши от професионалист, каквито сме ние.

Пране на мокети

пране на мокети
Има два метода за почистване на мокети в София - пране на мокети чрез екстракция (вкарва се вода с препарат, която се изсмуква след това) и полусухото пране на мокети. Днес ще разкажем за обичайния метод за изпиране на мокети.

Как работи екстракцията при пране на мокети?

Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Машини за почистване на мокети и пране на мокети

Разполагаме с машини, за почистване на мокети от малък, среден и висок клас в София:

  • за почистване на локални петна използваме малки машини;
  • средния клас машини са подходящи, за почистване на мокети от 50 до 200 кв./м., като с нея се постига почистване на мокети от 60-80 кв. м /час. Лесни са за пренасяне и обслужване в офиси и домове;
  • високият клас техника е предназначена за средно големи и големи площи с мокети от 250 кв.м до няколко хиляди квадратни метра и имат производителност от 200 – 250 кв./час в зависимост от условията.

машини за пране на мокети

Ползи от професионално пране на мокети:

  1. Скорост на почистване - с нашите съвременни машини, а пране на мокети постигаме до 80% по-висока скорост на пране на мокетите в сравнение с разпространените при конкурентите машини;
  2. Дълъг живот на мокетите - съвременните методи, за пране на мокети, които се използват от нашите машини са щадящи към мокета;
  3. Препарати на най-високо ниво - ние извършваме самостоятелен внос на препарати, което ни позволява да имаме качество несравнимо с това на конкурентите ни;
  4. Високо качество - всичко това води до високо качество на услугата, за пране на мокети от "Видатекс";
Ние предлагаме професионално пране на мокети, което няма нищо общо с това, което може да направи човек самостоятелно. Използваме машини от висок клас, професионални препарати и обучен персонал.