вторник, март 01, 2022

Качествени ролетни гаражни врати

Качествени ролетни гаражни врати от фирма производител. Ние произвеждаме и монтираме български ролетни гаражни врати в цялата България.

Имате нужда от качествени гаражни врати, ние сме фирма която произвежда и монтира в цялата страна. Свържете се с нашите екипи, за да обсъдим вашите нужди и да направите поръчка.

Гаражни врати

гаражни врати
Ние произвеждаме и доставяме гаражни врати изработени от стомана и алуминий, както и гаражни врати тип секционни с вградена топлоизолация, за удобство в горещите и студени дни на годината.

Основното по което се различават вратите за гаражи е материалът, от който са изработени. Ние предлагаме врати изработени от стомана (стоманени ролетки) и от алуминий (алуминиеви ролетки).

Всеки от материалите има свое предимство, а ние можем да помогнем да направите своя избор, като разкажем по-подробно за тях.

Какви са видовете гаражни врати, които може да поръчате при нас?

Освен врати за малкия бизнес, ние предлагаме и индустриални врати, за халета, складове, логистични центрове, спортни зали и други.

Гаражни врати от производител с монтаж в София от екипи на фирмата. Ние произвеждаме богата гама от гаражни врати – за гаража, за бизнеса (магазин, офис, складово помещение, индустриални врати), като можем да покрием всяка нужда. Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди.

Ролетни врати

Предлагаме изключително качествени, модерни ролетни врати, които според вида на задвижване могат да бъдат ръчни или автоматични.

  • Ръчно отварящи се врати – те се отварят и затварят на ръка, и се заключват с брави от едната или от двете страни.
  • Автоматично отварящи се врати – задвижват се с електрически мотор.

Защо да изберете автоматична ролетна врата? Защото те са удобство на разумна цена.

Дистанционни управления за гаражни ролетни врати

За своите продукти сме избрали тези на водещия производител в Италия, фирма „Елзамек“. Вие получавате комплект два броя дистанционни с опция да поръчате още.

Важно: с едно дистанционно може да се задвижват до 4 броя врати.