четвъртък, ноември 07, 2019

Охранителни ролетки и гаражни врати в София


Охранителните ролетки биват няколко типа: с плътни ламели, тип оплетка, перфорирани ламели и статични решетки. Изберете най-подходящия за Вашите нужди модел.

Ламелите са продълговатите метални пластини, които изграждат ролетната врата. Плътните ламели са подходящи, когато не желаете помещението да бъде видимо, а и позволяват монтирането на термоизолация. Можете да поръчате ламели които са:

Охранителни ролетки и гаражни врати в София на изключително изгодни цени. Монтажът е включен в цената. Оханителните ролетки от "Орион М" гарантират сигурност на достъпни цени. При нас може да избирате от богата палитра от цветове. Предлагаме монтаж на охранителните съоръжения като отвън (статични), така и зад стъклата, за да да бъде витрината на вашия магазин видима и да не губите клиенти, когато не работите.
Охранителни ролетки в София от "Орион М", предлагаме качествени ролетни врати с включен в цената монтаж. Гаражни врати в София на изгодни цени.

Как да изберем охранителни ролиеки?

  • в базов бял цвят;
  • цвят по избор с допълнително заплащане;
  • без боя – поцинковани с отстъпка от базовата цена;
  • омега водачи с четки и гумени уплътнения;
Плътните ламели са прахово боядисани, стоманени с дебелина 105 или 75 mm; За какви помещения са подходящи охранителни ролетки с плътните ламели? Обикновено се поръчват за гаражи, задни врати на търговски площи и места, където се гони сигурност.

Гажни врати от "Орион М"

Предлагаме пълна гама гаражни врати, както за максимална сигурност със стоманени ламели, така и за удобството и комфорта във вашия гараж - с топло изолация, тихи бързо подвижни с алуминиеви ламели.
Защо да поръчате ролетна гаражна врата от “Орион М”?

Ние предлагаме врати за гаражи и охранителни ролетки с добро оборудване:
  • вратите са изградени от стоманени ламели с височина 105 mm и дебелина 0,6 mm;
  • защитени от ерозията с поцинковане и прахово боядисани;
  • стандартния цвят е бял и богата палитра от други цветове;
  • качествени двигатели от италианската фирма MASINARA;
  • висок клас системи за сигурност от Италия на фирмата ICSA SERRATURE;
  • обезшумяване с кечествени четки и гумени уплътнения;
Качествените гаражни врати на "Орион М" гарантират сигурността, съчетани с удобството. Подходящи за зимните дни са гаражните ни врати, които са с термоизолационна пяна. Съчетани с крепежни елементи от еластична гума, ние ви осигуряваме на съвсем разумна цена, качествена гаражна врата. Предлаганите от нас врати за гаражи, са сигурни, добре изолирани и в богата палитра от цветове и нюанси. Гаражните врати са задвижвани с надеждни мотори, което ви гарантира сигурност. Спирането на електричеството няма да помогне на крадците, да откраднат вашия автомобил. Благодарим за вниманието. Този сайт е в партньорска програма с поддръжка на сайт от Р и Д.