сряда, април 13, 2022

Пране на мокети а абонаментно почистване в София

 Пране на мокети а абонаментно почистване в София от фирма за професионално почистване "Видатекс". Ние знаем всичко за прането на мокети.

Днес ще разкажем за услугите си, за пране на мокети в София, както и за възможностите за абонаментно почистване на мокетите в град София, от фирмата ни за професионално почистване.

Пране на мокети

пране на мокети

При нас можете да разчитате на постоянно високо качество на услугата, за пране на мокети, която се предлага като част от редица други услуги (например почистване на офиси, почистване на хотели и други). 

За пране на мокети при много силно замърсен мокет най-ефективния начин е чрез метода на екстракция. С този метод се достига в дълбочината на тъканта на настилката.

Как работи екстракцията при пране на мокети? Впръсква се разтвор на вода и препарат и се изсмуква, като така се постига перфектно почистване на мокета.

Ако не разполагате с толкова време има и друг ефективен метод за почистване – полу-сухо пране. При този метод почистването е с повърхността на мокета и времето за съхнене е изключително кратко (около 40 минути).

Абонаментно почистване

Ако търсите услуги, за абонаментно почистване в София, за пране на мокети, то вие сте на правилното място. Във фирмата предлагаме изгодни договори за абонаментно почистване на хотели и офиси в град София.

"Видатекс" има сключени договори за абонаментно почистване с някои от фирмите използващи най-големи офис площи в София и страната. Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-големите доставчици на мокети в страната, като по този начин знаем всеки мокет от какъв метод на почистване има нужда.

Нашите услуги са препоръчани от DOMKO, Suite Hotel Sofia, Central Park Hotel както и много други корпоративни клиенти. "Видатекс" предлага изгодни условия за дългосрочни договори за абонаментно почистване за бизнеса. Ние предлагаме абонаментни договори за почистване на офиси, почистване на хотели, почистване търговски площи, почистване на конферентни зали, почистване на ресторанти и други.