събота, декември 13, 2014

Международния транспорт и въздушните възглавници

На днешния ден през 1955 година в Обединеното кралство (Англия) е патентован кораб на въздушна възглавница. Това променя скоростния морски и речен транспорт, но по същество не повлиява на международния морски транспорт. Товарните кораби - включително контейнеровози продължават да се задвижват по конвенционалния начин.  

Транспортни услуги от ДА-ЛОГИСТИКА

Оперираме както с безопасни, така и с опасни товари съгласно ADR.   Извършваме: транспортни услуги на цели, групажни, опасни /ADR/ и хладилни товари при най-добри условия. Транспортни услуги извършваме по всички значими дестинации, както и по много не популярни трасета.  
Международен транспорт

Международен транспорт от ДА-ЛОГИСТИКА

В зависимост от направлението и нуждите, извършваме транспортните услуги в страната и международен транспорт с товарни автомобили, по вода, въздушен транспорт, железопътен товарен транспорт.   „ДА-ЛОГИСТИКА” е българска компания, оперираща на пазара за международния транспорт и логистиката с вече солиден опит. В нашия екип има спедитори с богат опит в управление на товари за международен транспорт, както и транспортни услуги в страната.   Осигуряване на клиентите си изгодни условия, за транспортни услуги. Намираме оптимални решения, за международен транспорт. Подхождаме индивидуално в търсене на пресечни точки между изискванията на собствениците на товари и тези на транспортните фирми.

Кърти чисти извозва - ефективно и бързо, не като в САЩ

На днешния ден през 1800 г. — Вашингтон става столица на САЩ. След това започва динамично строителство в града - столица на САЩ. Строителството днес има нужда от разрушаване, дори на рамонтите в къщи. Кой ще разбие бетон? Кой ще изкърти банята? Кой ще отвори врата в стената? Кой ще изкърти, изчисти и извози строителните отпадъци? Ние!

Кърти чисти извозва

Предлагаме всички видове къртачни услуги, включително къртене на бетон, къртене на стени и бани. Нашите къртачни услуги са на най-добри цени в бранша.

Кърти чисти извозва София

Предлагаме своите къртачни услуги и услуги за извозване на строителни отпадъци, както и множество допълнителни услуги като събаряне на сгради, почистване на мазета и хамалски услуги в град София и околностите. За това и при нас е в сила определението: кърти чисти извозва София.

Къртене на бетон

Имате нужда от услугата къртене на бетон, която по същество е ядрото на услугата "кърти чисти извозва" в следните случаи: Когато желаете да усвои балкон или тераса ви е нужен специалсти, за къртене на бетона в под прозоречното пространство. Когато искате да съедините терасата със стая е нужен професионалист, за къртене на бетона от ненужната вече стена. Когато искате да разширите отвор на прозорец или врата в панелното си жилище, ние отново сме насреща. Панелите са изградени от арматура и бетон. И други - когато имате нужда да премахнете каквато и да е друга бетонна част от своя дом, офис или ателие, ние сме насреща.